Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Marijn Kuipers verwent haar volgers met een video via Instagram. Valentijnsdag begint er natuurlijk aan te komen, en Marijn benadrukt nog steeds niemand gevonden te hebben. Echter lijkt de blondine speciaal voor deze dag wel haar favoriete setje aangetrokken te hebben, en hier een fenomenale video van te hebben gemaakt. De blondine rent door het huis met dit doorschijnende setje aan…

Marijn Kuipers toont indrukwekkend lijf in doorzichtig setje

Marijn Kuipers deelde onlangs via Instagram een wel héél video. Valentijnsdag is op komst, en de blondine lijkt deze helaas eenzaam te moeten spenderen. Echter heeft de blondine hier de perfecte oplossing voor gevonden, waardoor Marijn haar Valentijnsdag tóch een stuk meer draagbaar wordt. Op de video zien we de blondine verschillende setjes passen. Marijn probeert allerlei soorten, maar één lijkt er toch echt bovenuit te springen. Een doorschijnend, rood setje. Marijn lijkt dit ook dé outfit te vinden voor die dag, en besluit er mee rond te rennen in het huis. Dit setje brengt het indrukwekkende lijf van de blondine mooi naar voren, en laat écht zien waarvoor ze dagelijks staat te ploeteren in de sportschool. Echter lukt het Marijn maar nét om alles goed te bedekken, want dit setje is zelfs voor Instagram iets té weinig kleding. Vervolgens besloot de blondine het zichzelf lekker comfortabel te maken. Pannenkoeken bakken, lekkere kwak slagroom erop en in bed duiken. Niet met een vriend, maar gezellig met haar hond. En Marijn lijkt eruit te zijn; “Maybe sharing my Valentine’s breakfast this way is even better“.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers toont trots zijaanzicht in strakste broekje ooit

Marijn Kuipers toont enorme rondingen in strakke sportbroek

Marijn Kuipers is natuurlijk een dame met een enorm mooi , die ze gelukkig maar al te graag toont aan d’r hongerige publiek. De blondine deelt regelmatig foto’s en video’s omtrent haar prachtige lijf, zo ook nu weer. Marijn deelt een video via Instagram waarin ze aan het bekijken is op een scherm naar zichzelf. Vervolgens wordt de blondine zelf óók gefilmd, en die beelden bleken achteraf een stuk mooier dan gedacht. Zo mooi, dat Marijn ze lekker op Instagram gooide! Wat leidde tot een hoop geluk bij haar volgers. Ze draagt het strakste sportbroekje ooit, waarin haar achterste perfect naar buiten komt. Vervolgens loopt ze verleidelijk uit beeld met een grote glimlach op d’r gezicht. Dit pareltje blijft dan ook zeker niet onopgemerkt; “KOEKOEK”, “Boooodyyy girl“, “Je bent hard gevallen, het is helemaal opgezwollen…“. Opgezwollen is het zeker, maar of dat door de val van Marijn komt, is nog maar de vraag..

Lees ook: Video: Marijn Kuipers heeft dé oplossing voor vergroting van haar troeven

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!