Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het leek even zo, maar gelukkig is Marieke Elsinga niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft alsnog last van haar klachten en heeft daar een ‘innovatieve’ oplossing voor…

Marieke Elsinga met vreemd attribuut foto

Marieke Elsinga deelt weer een oncharmante foto…

Omdat we allemaal al weten dat Marieke Elsinga een prachtige verschijning is, hoeft ze niet meer mooi te doen op Instagram. Dat weet de radiopresentatrice zelf ook wel; het lijkt in ieder geval niet alsof ze altijd haar uiterste best doet om er mooi uit te zien voor haar Insta volgers. Op een groot deel van de foto’s staat ze prachtig, maar in het Instagram verhaal van Marieke Elsinga zien we ook de minder charmante beelden. Ook die zijn erg amuserend en dat is nog een reden om Marieke Elsinga op Instagram te volgen! Ook dit keer doet ze niet moeilijk over het openbaren van oncharmante privé beelden: Marieke Elsinga deelt de foto hierboven schaamteloos op haar profiel. De foto mag dan misschien oncharmant zijn, maar het feit dat Marieke niet bang is om deze kant van zichzelf te delen maakt haar alleen maar charmanter!

Lees ook: Marieke Elsinga deelt krankzinnig ontspanningsritueel: ‘dit is echt heerlijk’

Het coronavirus heeft Marieke Elsinga nog niet te pakken gehad

In eerste instantie schrokken we even van de foto van Marieke Elsinga. Gelukkig ontkracht ze al snel dat ze geen corona heeft. Wel is ze flink verkouden en dat is natuurlijk ook niet echt fijn. De radiopresentatrice is het dan ook al helemaal zat, zegt ze erbij. Door te stomen hoopt ze natuurlijk dat de verkoudheid weer snel over is, maar ze mag blij zijn dat het geen corona is! Het coronavirus heeft Marieke Elsinga gelukkig nog niet te pakken gekregen. Wel heeft ze een tijdje in quarantaine gemoeten, omdat iemand in het team besmet was met het virus. Marieke haar grote vriend en collega Mattie Valk is toen wel besmet geraakt met corona. Daarna moesten we het even zonder Marieke op de radio doen, want ze moest in quarantaine. Ze testte daarna negatief, dus Marieke vatten ze niet! Met de foto hieronder bewijst ze ook gelijk dat ze zich prima zou vermaken in quarantaine, dus over Marieke hoeven we ons geen zorgen te maken.

Marieke Elsinga met stoomapparaat foto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...