Foto: Marc Overmars in België belachelijk gemaakt met enorme opblaaspaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vieze foto-verstuurder Marc Overmars is na zijn vertrek bij Ajax tegenwoordig in België te vinden bij Antwerp FC. Hij kreeg daar niet bepaald een warm, maar wel een zéér ‘groots’ en vleeskleurig onthaal!

Marc Overmars, oud Ajax voetballer en tot voor kort technisch directeur bij Ajax, had het zwaar de afgelopen tijd. In het begin van februari vertrok hij na het versturen van vieze appjes met ongepaste foto’s bij de Amsterdamse voetbalclub. Overmars laat zich echter niet kennen, en is gelijk op zoek gegaan naar een nieuwe club. Die vond hij in Antwerpen. Ook onze zuiderburen konden eigenlijk niet geloven dat hij zo snel na zijn wangedrag weer aan het werk kon. Dat is te merken aan de toeschouwers in het stadion! Op een ludieke manier laten ze aan Marc weten dat ze zijn ondeugende gedrag nog niet vergeten zijn: ze namen een enorme opblaas ‘paal’ mee het stadion in, waar de hele wedstrijd vrolijk mee rondgezwaaid werd!

Marc Overmars krijgt ervan langs in België

Je moet het Marc Overmars nageven. Droogjes instappen bij FC Antwerp alsof er niks gebeurd is de afgelopen maanden: weinig mensen zouden het durven. Gelukkig laten de fans in België dit niet zomaar gebeuren. Als de Belgische bonden niks durven doen, dan geven ze Overmars zelf tijdens de wedstrijd wel het ‘grootste’ onthaal dat hij verdient. Dit doen ze op allerlei creatieve manieren die de oud-Ajacied vast wel kan waarderen. De liedjes zijn lollig, maar het zeer herkenbare vleeskleurige opblaasbare voorwerk dat fier overeind stond op de tribune maakte het helemaal af!

Marc Overmars ondanks alles toch gegroeid

Als Marc Overmars dacht dat hij de neerwaartse spiraal waar hij sinds februari in zit een halt kon toeroepen door bij FC Antwerp aan de slag te gaan, heeft hij het mis! De ooit zo bewierookte buitenspeler en directeur werd niet bepaald gezien als ideale toevoeging aan de club. Logisch dus dat hij deze weken zeer intens ontgroend wordt door de vindingrijke achterban van de Belgische clubs. Naast het meenemen van het opvallende langwerpige attribuut doen ze nog meer. Zo zingen ze in koor ‘Marc, mag ik je foto?’ en hierna volgt er nog meer liedjes over onder andere een foto van een potlood. Op dit soort momenten mogen we met z’n allen dankbaar zijn voor social media. Ook handig voor Marc zelf, want hij zat niet in het stadion op het moment dat onderstaand tafereel zich afspeelde…

Marc Overmars afwezig bij de club

Lang ontbrak ieder spoor van Overmars op social media. Na zijn gedrag in Amsterdam leek hij te zijn gevlucht van alle aandacht. Zo ook online. En ook nu is Marc nergens online te bekennen met een reactie. Misschien vat hij het juist allemaal op als een groot compliment van de fans en vindt Overmars een tegenbericht niet nodig. Gelijk de discussie aangaan met iedereen op je nieuwe werkplek is ook nooit echt slim om te doen. Vooral niet als je reputatie de nodige deuken heeft opgelopen. Wederom schitterende Overmars dus door mediastilte en afwezigheid. Al zal die waarschijnlijk wel vanuit huis alles gevolgd hebben. 

Opgeblazen toestand bij Antwerp FC

Een eerste reactie van Overmars zelf is dus nog steeds niet helemaal duidelijk. Al wordt wel duidelijk door zijn nieuwe positie bij Antwerp dat hij niet zo erg lang heeft gezeten met z’n gedrag bij Ajax en de consequenties ervan. Hij leek snel over alle ophef heen te zijn en gewoon iets zuidelijker te solliciteren leek hem een ideaal toekomst plan. Online en vanuit de voetbalwereld zijn de reacties wat negatiever en de meeste voetbalfans, zo ook die van de Antwerpse club, vinden dat hij en zijn doelpaaltje nog één keer in de schijnwerpers mag staan. Of veel vaker, maar dat weten we pas bij de volgende thuiswedstrijd van Antwerp. De fans hebben zeker een punt natuurlijk. En gelijk een nieuwe mascotte voor de club.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.