Foto: Maan de Steenwinkel onthult wilde plannen tijdens skivakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is lekker op skivakantie met haar hartsvriendin Luna. De meiden nemen het er zo te zien goed van!

Maan de Steenwinkel is wéér op het vliegtuig gestapt! De zangeres heeft haar hartsvriendin Luna van Vleuten meegenomen op skivakantie. Haar buitenlandse tripjes dit jaar zijn al bijna niet meer op één hand te tellen. Tijdens hun verblijf in Oostenrijk hebben deze dames maar drie dingen voor ogen: skiën, slapen en…

Maan & Luna nemen het er goed van

Maan & Luna delen niet alleen maar kiekjes van hun ski-avonturen op Instagram. Naast skiën en slapen zijn ze namelijk met nóg een doel naar Oostenrijk getrokken: drinken! Op het Instagram-account van Luna zie je hoe de twee aan het genieten zijn van een flink biertje. Je kunt ervan uitgaan dat dit niet het eerste, maar ook zeker niet het laatste biertje van de dag is! De glazen zijn flink, maar gelukkig zijn ze wel wat gewend. Zo’n koude rakker glijdt zo naar binnen bij Maan & Luna! Ogen dicht, en genieten maar. In hun ‘retro skipakken’ en een biertje in de hand, zijn de dames optimaal aan het genieten in het zonnige Oostenrijk.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel showt bizarre look in de zon

Maan is aan het bakken in de stralende zon

Maan deelde eerder al een opvallende foto via Instagram. De zangeres lag lekker bruin te worden in de stralende zon. Dit deed ze op haar eigen balkon in Amsterdam. Maan genoot optimaal van het zonnige weer in Nederland. Toen de vooruitzichten iets minder werden, trok ze direct richting de zonnige Oostenrijkse bergtoppen. Maan zette onder haar laatste ‘Nederlandse’ foto; “Sproetjes verzamelen”. Die missie gaat ook tijdens haar skivakantie door!

Maan & Sjaak ontsnappen maar net aan de dood

Maan deelde onlangs via Instagram wat mooie foto’s van haar reis naar Portugal. Ze was in dit land voor opnames van het programma De Gevaarlijkste Wegen. Samen met rapper Sjaak ging ze naar het land om vervolgens over gevaarlijke ravijnen en smalle wegen te rijden. Maar Maan is geen mietje, de zangeres durft dit wel aan. Ze zegt onder de foto’s; “Een beetje leven, nou dat hebben we geweten, soms door doodsangsten langs ravijnen, soms door slappe lach door mister Sjaakstein en zijn hoogtevrees, soms door paringsdansen in een carnavalspak”. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!