Foto: Maan de Steenwinkel showt bizarre look in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel houdt nogal van de zon. Dat zie je wel aan al die zonnige foto’s die plaatst op haar Instagram pagina. 

Maan heeft weer een bijzondere look te pakken deze lente. Ze is namelijk helemaal weg van de gekke brilletjes. Ze is dan ook een klein beetje een Nederlandse en natuurlijk verleidelijke, vrouwelijke versie van John Lennon. Opvallend brilletje met gele glazen, dat is de ‘Maan de Steenwinkel-look’ van het aankomende seizoen.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel krijgt flinke dreun in sportschool
Maan de Steenwinkel is in de ban van de zon

Als het aan Maan ligt dan blijft ze de rest van haar leven onder de zon wonen. Maan is een beetje een gekke Nederlander, ze kan namelijk helemaal niet tegen de kou. Sterker nog, ze kleedt zich meestal al, alsof het vijfendertig graden is. De korte rokjes en strakke truitjes spreken voor zich.

Maan houdt van haar zonnige avonturen

Maan is de afgelopen tijd eigenlijk bijna niet in het land te vinden. Ze onderneemt het ene na het andere gekke reisje. En dat zorgt er dus voor dat Maan een hele reeks aan zonnige avonturen beleeft. Natuurlijk wil ze die delen met haar lieftallige volgers. Die moeten namelijk ook gewoon mee kunnen maken wat Maan allemaal beleeft. Zo leren ze Maan steeds een beetje intiemer kennen.

Maan haar zonnige foto reeks

Maar Maan de Steenwinkel houdt het natuurlijk niet bij slechts één enkele foto. Nee, Maan weet dat je een goed concept net zo lang moet uitbuiten totdat de mensen het zat worden. Dus zal Maan net zo lang foto’s van zichzelf in weinig kleding in het zonnetje blijven plaatsen, totdat haar volgers die foto’s zat zijn. Maar dat moment lijkt nog lang niet in zicht.

Maan krijgt per zonnige foto een nieuw sproetje

De bloedmooie zangeres is al maanden bezig met sproeten verzamelen. Het lijkt dan ook een beetje aldof ze per nieuwe foto die ze op het internet plaatst een nieuw sproetje erbij krijgt. Maan is trouwens niet alleen op pad. Ze is wéér eens met het vliegtuig weg met haar vriendin Luna van Vleuten. Die dame staat inmiddels een beetje bekend als de privé fotograaf van Maan.
Maan houdt van een vreemd brilletje

Zoals je kan zien houdt Maan wel van een gek brilletje op haar hoofd. Maan is sowieso wat spontaner en gekker dan de meeste zangeressen in het land. Maar daarom is de blondine ook zo enorm populair. Haar publiek heeft eigenlijk nooit een saai moment als ze bij een concert van Maan de Steenwinkel zijn.

Maan is super fotogeniek

Met al die foto’s is in ieder geval één ding wel heel erg duidelijk geworden. Maan is bijzonder fotogeniek. Tenminste, zolang het zonnetje schijnt. Maan zorgt wel voor een bijzonder natuurkundig fenomeen. Op haar foto’s kan je namelijk tegelijk de zon en de maan zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...