Foto: Maan de Steenwinkel is kapot na avond vol drank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De meeste Nederlanders hebben een rustig kerstweekend achter de rug. Weinig bezoek, amper de deur uit, languit op de bank kijken naar The Streamers in concert. Die streamers gingen zelf wél flink los. Met deze foto geeft Maan de Steenwinkel toe dat ze zelfs iets té diep in het glaasje gekeken heeft…

Een beetje jaloersmakend was het zeker. Terwijl heel Nederland met beperkte hoeveelheden bezoek een stille nacht beleefde tijdens Kerst, zaten de artiesten van The Streamers met z’n allen in de Efteling voor hun online concert. De mensen thuis konden via een stream meegenieten, maar de groep streamers hadden zelf toch echt de meeste pret in hun après ski-achtige decor. Maan de Steenwinkel ging samen met o.a. Suzan & Freek en Emma Heesters helemaal los. De zangeres voerde zichzelf en haar collega’s stiekem zelfs een beetje dronken. Ze geeft toe zelf ook flink tekeer te zijn gegaan. Dat is op onderstaande foto en in de bijbehorende video duidelijk te zien!

Lees ook: Maan de Steenwinkel vindt nieuwe liefde tijdens exotisch dansje

Maan de Steenwinkel gaat los op foto met The Streamers

The Streamers is een grote groep artiesten, maar het stralende middelpunt van al deze bekende Nederlanders is toch écht Maan de Steenwinkel. Niet alleen qua naam, maar ook qua verschijning. Ook tijdens het kerstconcert had de zangeres zich passend uitgedost. Geen galajurk of glamour-outfit, maar juist kleding waarin Maan zich lekker voelt. Dat is handig, aangezien de voetjes vlink van de vloer moesten tijdens het concert. Maan en haar collega’s hadden volop dansjes ingestudeerd. De zangeres zelf stuiterde met haar aanstekelijke enthousiasme de hele tijd in het rond. Aan het eind van de avond zat Maan er helemaal doorheen, wat je op onderstaande foto goed kan zien. Haar geheim achter die onuitputtelijke energie zat in een klein flesje met een knalgeel dopje…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan deelt drank uit tijdens concert

Wat opviel tijdens het concert van The Streamers was het après ski-sfeertje. Het besneeuwde decor van de Winter Efteling droeg daar natuurlijk mooi aan bij, maar het écht geheim achter het typisch ‘Hollandse’ skihut-gevoel zat ‘m in een piepklein flesje met roze vloeistof. Het werd al snel duidelijk dat er werkelijk dozen vol Flügel doorheen gingen tijdens het concert, daar deden de zangers en zangeressen helemaal niet geheimzinnig over! Op een gegeven moment kwam ook het brein achter de grootschalige verspreiding en consumptie van dit drankje bovendrijven. Maan de Steenwinkel voorzag al haar collega’s van verse flesjes drank. Zeker een sociale drinker dus, die Maan!

Maan is koningin van de après ski

Dat Maan de Steenwinkel er lekker in zat was niet alleen voor de rest van The Streamers overduidelijk. Ook thuis konden we met z’n allen meegenieten van de heerlijke performance van de voormalig The Voice-winnares. Ze gaf werkelijke álles. Zou het liggen aan het feit dat ze weet dat ze de komende tijd niet op het podium mag staan? Wat zeker is dat Maan echt een paar daagjes nodig gaat hebben om te herstellen van deze zware avond: “man man wat heb ik genoten en me kapot gesprongen en veel flugel gedronken hahah. je gaat apres skiën of je gaat apres skiën,” sprak ze via bovenstaande Instagram foto. Nu maar hopen dat ze nog wat energie of flügel in de tank heeft om ook van Oud & Nieuw een knalfeestje te maken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.