Foto: Maan de Steenwinkel heeft relatie met vreemdganger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel zorgde er de laatste tijd voor dat menig man vreemdging. Nu lijkt ze een koekje van eigen deeg te krijgen, want haar nieuwe vriend – Karel van Goldband – blijkt ook niet zo’n trouw figuur te zijn!

Suzan van Freek zal er hartelijk om kunnen lachen. Nadat Maan de Steenwinkel Freek zover wist te krijgen om een spannend avontuurtje aan te gaan in een bezemkast, lijkt Maan nu zelf het ‘slachtoffer’ te zijn van een vreemdganger. Yvonne Coldeweijer weet namelijk te melden dat de nieuwe vriend van Maan – een lid van de Haagse band Goldband – ook regelmatig bij andere dames in bed belandt!

Vriend Maan de Steenwinkel doet het met andere meiden

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Het blijken toch wijze woorden om bij te leven voor Maan de Steenwinkel. Pas geleden werd bekend dat ze een relatie heeft met Karel van Goldband. De groep werd in korte tijd enorm populair en is inmiddels nauwelijks uit de Top 40 weg te denken. Tijdens hun optreden van bij het festival Lowlands, werden de zangers zelfs kort bijgestaan door Maan de Steenwinkel. Heel de Nederlandse pers wist het toen zeker: Maan en Karel zijn een setje! Maan is stiekem al een tijdje aan het daten met Karel Gerlach. Yvonne Coldeweijer weet nu echter te melden dat Karel die relatie niet zo serieus zou nemen, hij duikt namelijk nog regelmatig met anderen het bed in..

Verwacht Maan de Steenwinkel teveel van relatie?

Een relatie kan pas écht wat worden, als beide personen zeker weten dat ze het willen. In het geval van de relatie tussen Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach lijken de neuzen nog niet dezelfde kant op te staan. Want ondanks dat Maan er heel graag samen wat van wil maken, wijst de neus van Karel nog wel eens naar andere meiden. Volgens Yvonne Coldeweijer doet Karel het nog altijd met andere meiden. En het zou niet alleen bij de daad blijven, hij zou de meiden het idee geven dat er meer speelt. Zou hij uit zijn op een relatie met één van de andere dames? Het lijkt in ieder geval geen basis voor een gezonde relatie.

Maan de Steenwinkel

Heeft Maan de Steenwinkel een open relatie?

In haar Instagram verhaal lijkt Yvonne Coldeweijer te suggereren dat het best wel eens zo kan zijn dat Maan op de hoogte is van wat haar nieuwe vriend uitspookt met andere meiden. Volgens het roddelkanaal is de relatie al minstens zes weken bezig. Er bestaat dus zeker een kans dat het bezemkast-avontuurtje van Maan en Freek al tijdens het daten met Karel was. Zou het zo zijn dat de twee elkaar vrij laten op dat gebied, dat ze voor een open relatie gekozen hebben? Het zou een verklaring kunnen zijn voor de geruchten die Yvonne Coldeweijer de wereld in gooit. Met het aantal bekende vreemdgangers van de laatste tijd zou het echter ook niet gek zijn als we Karel Gerlach aan het lijstje toe moeten voegen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...