Foto: Had Maan de Steenwinkel stiekem avontuurtje in bezemkast met Freek van Suzan?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel trad recent op bij de Vrienden van Amstel Live. Daar heeft ze een hoop vriendschappen gesloten. Met deze artiest is Maan inmiddels misschien wel méér dan vrienden geworden…

Maan de Steenwinkel blijkt ook nog fan van After Party’s. Dit wist menig feestganger natuurlijk al. Iemand die dit vast ook wel wist of gewoon goed gokte was Freek van het zangduo Suzan & Freek. Hij en feestbeest Maan schijnen het, zonder Suzan, samen erg gezellig te hebben gehad bij een Afterparty van De vrienden van Amstel Live. Suzan was wel uitgenodigd door de organisatie, maar moest het feest laten schieten dit keer. Freek besloot toch te gaan omdat hij wist dat zijn nieuwe vriendin: de jonge Maan ook aanwezig was. Een nieuw gerucht van Juice Channel was geboren. Het gerucht gaat inmiddels de ronde dat de twee naast de dansvloer, ook de vloer van de bezemkast samen hebben ontdekt. Alsof dat niet genoeg was heeft Juice Channel ook nog een juicy gerucht over Simon Keizer, bekend van Nick & Simon. Die schijnt als geen ander feestjes te kunnen organiseren in hotels. Hier nodigt hij vervolgens vele vrouwen uit die mogen genieten van gratis drank, en van Simon zelf. 

Maan de Steenwinkel verleidt Freek van Suzan

Maan wil het graag gezellig maken voor iedereen. Op de Afterparty van De vrienden van Amstel Live was haar missie wederom om dit maar even te gaan doen. Ze zag Freek eenzaam en alleen in een hoekje, zonder Suzan en besloot hem maar even op te vrolijken. Ze wist vast en zeker dat Freek, naast van zingen en Suzan, houdt van bezemen. Maan wist wat haar te doen stond en ze nodigde de eenzame Freek uit voor een goede bezem sessie in de kast. De zanger ging hier natuurlijk graag mee akkoord en de twee zijn nu inmiddels meer dan vrienden. Althans, dat concludeert Juice Channel op basis van een anonieme bron.

maan freek amstel live

Maan de Steenwinkel en trouwe Freek maken het laat

Suzan was na het optreden helemaal klaar met alle drukte. Maar de energieke Freek had juist nog zat interesse om nog een keer los te gaan met zijn vrienden en vriendinnen, waaronder Maan. Als trouwe vriend bracht Freek haar wel nog even terug richting hotel, maar hierna ging alle aandacht naar Maan op de dansvloer, en later dan in de kast. Op het podium bleken de twee nachtegalen ook al een goede klik te hebben, die nog sterker blijkt dan ze beide hadden verwacht. Suzan had dit vast ook niet verwacht en dacht dat ze Freek achter kon laten en er weinig zou gebeuren. Maar volgens Juice Channel is die band toch wat minder hecht. Zou dit het begin zijn van een nieuw duo?

simon amstel live

Simon Keizer nog groter feestbeest dan Maan

Juice Channel had niet alleen een gerucht over Maan en Freek. Maar hun zingende vriend uit Amstel, Simon Keizer van Nick en Simon, liet het kanaal ook niet met rust. Die blijkt ontmaskerd als organisator van vele feesten waar hij vooral vrouwen laat genieten van gratis drank. Dit heeft wel een speciale reden en opvallende voorwaarde. Na de uitnodiging, het feesten en de drank moeten de vrouwen met Simon “de bezemkast” verkennen. Of dit allemaal waar is? De bron van het sappige kanaal lijkt in ieder geval overtuigd.

Maan, Freek en Simon allemaal stil

Wat er gebeurt in Amstel, blijft in Amstel, zo blijkt. De drie vrienden houden allemaal wijselijk hun mond en reageren niet op het gerucht. Die houden zich blijkbaar meer bezig met feesten dan de gevolgen van de feesten. Dan is het maar wachten op reactie van iemand die nuchter is gebleven, en dat is Suzan. Hopelijk is zij wat mondiger en komt er informatie uit haar hoek, maar vooralsnog blijft het ook aan haar kant erg stilletjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Emma Wortelboer knapt bijna uit leren jurkje bij Televizier-gala

Emma Wortelboer viel enorm op bij het Televizier-gala. Ze koos niet voor één ondeugende jurk, nee, ze koos voor een tweede!

Video: Max Verstappen treitert Ricciardo tijdens persconferentie

Max Verstappen laat de kind in zichzelf naar boven komen. Hier heeft Daniel Ricciardo alleen maar last van!

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.