Foto: Maan de Steenwinkel deelt flinke ontboezemingen in Lago di Beau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen hoopte er al op, maar het gebeurde ook echt: Maan de Steenwinkel verscheen in de tweede aflevering van Lago di Beau. De zangeres gaf zich helemaal over bij het Como meer. 

Beau van Erven Dorens heeft de leukste gasten van Lago di Beau blijkbaar niet voor het laatste bewaard. Het nieuwe programma van de presentator laat niet alleen zijn gasten huilen, maar ook de kijkers. Het doel van Beau is om zijn gasten écht goed te leren kennen, en daarbij komen natuurlijk veel emoties naar boven. In de eerste aflevering van Lago di Beau dachten we al dat hij de kijkers het meest blij maakte met het bezoek van Miljuschka Witzenhausen. Toch werden sommige kijkers een stukje warmer van een van de gasten die de villa in de tweede aflevering bezocht…

Veel twijfel aan Maan de Steenwinkel in Lago di Beau

Maan de Steenwinkel, natuurlijk een van onze favoriete Nederlandse zangeressen, werd uitgenodigd om een paar dagen met Beau te vertoeven in Italië. Ze bezocht zijn villa aan het Como meer samen met presentator Tijl Beckand. Natuurlijk werden er weer diepgaande gesprekken gevoerd waarin ook Maan zich openstelde. Hoewel we dachten dat alleen Maan de aflevering zou sieren, konden veel kijkers het bezoek van de zangeres niet tolereren. Zo zou ze te aanwezig zijn en geen levenservaring hebben. De meningen zijn verdeeld, maar wij sluiten ons natuurlijk aan bij Team Maan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Niemand wist van drama Maan en vriendinnen op deze foto

Blijkbaar doet het roken van een sigaar heel wat met de zangeres. We hebben Maan wel eens vaker een sigaret zien roken, en daar leek ze in Lago di Beau ook niet vies van te zijn. Een uitspraak in de trant van “Er zijn zo veel dingen ongezond” kwam uit haar mond. Nu moeten we ook zeggen dat de zangeres daar gelijk in heeft. En blijkbaar waren er ook meer ongezonde dingen in het leven van Maan, zoals de vriendschap met haar twee beste vriendinnen. Nadat ze The Voice Of Holland won verwaterde het contact met de twee vriendinnen op de foto hierboven. Een kleine interventie liet Maan realiseren dat de ‘vriendschap’ zo inderdaad niet langer door kon gaan. Ze besloot meer tijd in haar vriendinnen te steken. Daarna is het gelukkig allemaal goed gekomen.

Lees ook: Foto: Blozende Maan de Steenwinkel heeft moedeloze bui

Maan de Steenwinkel kon niet geaccepteerd worden

Wij vonden het natuurlijk geweldig om Maan in Lago di Beau te zien, maar er zijn genoeg mensen die niet zo tevreden met haar bezoek waren. Zowel Tijn als Maan waren erg aanwezig, en bij Maan werd dat niet geaccepteerd. De zangeres had namelijk “te weinig levenservaring” en had daardoor niet veel indrukwekkends te zeggen… Ze is 24 jaar, dus wat denk je zelf. Op Twitter ging het helemaal los: Maan zou een aansteller zijn en zou zich irritant en overdreven hebben gedragen. Gelukkig heeft de zangeres er zelf een mooie tijd gehad, en dat is het belangrijkste. Dat deelde Maan via Instagram met onder andere de foto hieronder.

Maan de Steenwinkel in Lago di Beau

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.