Miljuschka Witzenhausen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Miljuschka Witzenhausen

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka begon haar tv- carrière als TMF VJ en speelde daarna in verschillende soaps, waaronder Onderweg naar Morgen. Ze is daarnaast ook een groot kookfanaat, zo deelt ze regelmatig lekkere recepten op haar Instagram!

Familie van

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Miljuschka’s moeder Astrid Holleeder is: inderdaad, de zus van Willem. Miljuschka en haar moeder vertelden in een interview in de Volkskrant over de impact die dit had op hun leven, zo hebben ze altijd in angst geleefd. Gelukkig is Miljuschka verder heel gelukkig met haar twee kindjes én vriend Philip. Ook met haar moeder Astrid heeft ze een goede band.

Body positivity

Miljuschka is zeer tevreden over haar lichaam, en terecht! Zo zegt ze op Instagram over haar cover op de Grazia ‘dat ze trots is op haar vetjes, putjes en lovehandles’ en dat het allemaal tot lekkere recepten leidt. Ze is het eerste officiële ‘plus-size’ model dat op de cover staat, en maakt zich hard voor meer plus-size rolmodellen. Ze roept iedereen op tevreden te zijn met hun lichaam, welke maat je ook hebt.

Nieuws

Video: Miljuschka Witzenhausen speelt met skippyballen achter de schermen

Nederland is weer blij want Miljuschka Witzenhausen brengt weer een nieuw magazine uit. En die staan vol spannende foto's.

Razende Miljuschka Witzenhausen neemt ontslag met vreemde video

Miljuschka Witzenhausen is helemaal klaar met hoe dingen nu lopen in haar leven. Ze is zo klaar met alles zelfs dat ze snel, met tas, de deur uit loopt. Waar heeft de ijverige tv-chef nu weer last van? Dit lijkt een duidelijke breuk.

Miljuschka Witzenhausen haalt keihard uit met rauwe eerlijke foto

Miljuschka Witzenhausen gaat online flink los over de Nederlandse pers. Deze hebben verslag gedaan van het Met Gala. Waar ze vooral gewichtsverlies hebben gepromoot.

Verbaasde Miljuschka Witzenhausen leent zomerjurkje uit

Miljuschka is weer een nieuwe samenwerking aan gegaan. En geheel in haar eigen stijl maakt ze daar een grappig filmpje voor. 

Miljuschka Witzenhausen krijgt op rampzalig moment pijn aan haar ei

Pasen is voor tv-kok en culinair magazine eigenaresse Miljuschka Witzenhausen natuurlijk een drukke tijd. De stress slaat nu wel erg toe, met allerlei mentale klachten als gevolg.

Foto: Miljuschka Witzenhausen zet tanden in sappige bal

De altijd hongerige Miljuschka Witzenhausen is een echte vleeseter als het moet. Deze keer kreeg ze een flinke bal voor haar kiezen!

Video: Balende Miljuschka Witzenhausen praat met haar poenie

Miljuschka weet wel hoe ze van alle dagelijkse ellende een grapje moet maken. En dat doet ze met een lollige video.

Foto: Miljuschka Witzenhausen toont immense lippen in studio RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen is weer eens op bezoek bij RTL Boulevard. Zoals wel vaker deelt ze hier van alles op het gebied van koken en eten. Ook laat ze zien hoe mondig ze is...
Miljuschka Witzenhausen

Profiel

Geboortedatum: 10 juli 1985
Sterrenbeeld: Kreeft
Kinderen: Rembrandt Tycho Veldhoen, Felina Stientje Veldhoen
Relatie: Ja, met Philip van Ierschot
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Actrice, model, televisie presentatrice
Instagram: Miljuschka zit op instagram onder de naam @miljuschka

Foto's

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen