Miljuschka Witzenhausen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Miljuschka Witzenhausen

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen

Ze is het levende bewijs dat maatje 36 echt geen vereiste is om een supermooie vrouw te zijn. Miljuschka Witzenhausen is een TV-kok en presentatrice, maar bovenal een beeldschone vrouw. Miljuschka werd geboren in Amsterdam, op 10 juli 1985. Ze behaalde haar gymnasium en studeerde kort rechten. Deze opleiding maakte ze niet af, Miljuschka kwam namelijk via een modellenbureau bij TMF terecht. Ze deed hier DJ werk voor verschillende programma’s. In 2008 begon ze ook met acteren in soaps en hierna verscheen ze in realityprogramma’s. Haar echte passie, koken, kwam echter pas in 2015 terug in haar programma’s.

Miljuschka Witzenhausen kookshow, recepten en kookboek

In 2015 kreeg Miljuschka Witzenhausen haar eigen show: Miljuschka’s Food Trucks. Haar expertise op het gebied van gezondheid en voeding zorgt ervoor dat ze al sinds 2016 te zien is in RTL Boulevard. In tal van shows maakte ze de lekkerste recepten klaar. Fans van haar programma’s wilden haar gerechten thuis ook graag maken, dus bracht Miljuschka ook verschillende eigen kookboeken uit. Al haar recepten zijn hierin te vinden.

Miljuschka Witzenhausen familie, moeder en vader

Miljuschka Witzenhausen komt uit een bekend gezin. Haar vader was bedrijfsleider van een bordeel dat eigendom was van Cor van Hout, één van de Heineken ontvoerders. Haar moeder is misschien nog wel bekender: De advocate Astrid Holleeder. De moeder van Miljuschka is bekend als de zus van crimineel Willem Holleeder, waarover ze in 2016 ook het boek Judas uitbracht.

Miljuschka Witzenhausen relatie, partner en kinderen

Lange tijd was Miljuschka Witzenhausen getrouwd met Tycho Veldhoen. Samen kreeg het stel twee kinderen, Rembrandt en Felina. Helaas bleken de twee toch niet voor elkaar bestemd, en zijn ze inmiddels al een aantal jaar uit elkaar. In 2017 liep Miljuschka Philip van Ierschot tegen het lijf, waarmee het direct raak leek. Ondanks geruchten over een mogelijke breuk tussendoor zijn de twee tortelduifjes inmiddels al een hele tijd gelukkig samen. Philip is producer en regisseur en heeft ook een enorme passie voor eten.

Miljuschka Witzenhausen Instagram

Er is maar weinig dat je niet over Miljuschka Witzenhausen te weten komt als je haar Instagram bekijkt. Ze deelt er recepten, foto’s van zichzelf in de minst verhullende pakjes, of gewoon heerlijke kiekjes van kerst of vakanties. Haar ruim 900.000 volgers liken, reageren en delen trouw haar posts. Ze tikt bijna de 3.000 foto’s aan. Dat ze zo actief is draagt natuurlijk bij aan haar populariteit. Je kunt Miljuschka Witzenhausen volgen op Instagram via @miljuschka.

Nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen stopt voorwerp tussen haar twee ‘vriendinnen’

De knapste chef van Nederland Miljuschka Witzenhausen maakt volop gebruik van haar schoonheid om volgers te verleiden voor haar magazine! 

Video: Miljuschka Witzenhausen laat zich bekladden

Miljuschka Witzenhausen blijft nog altijd een van de knapste vrouwen van Nederland. Maar ook knappe vrouwen moeten af en toe even onder geklad worden.

Foto: Miljuschka Witzenhausen doet kleding uit en laat flinke bos zien

Miljuschka Witzenhausen had een lichtelijk tekort aan aandacht met Valentijnsdag en besloot haar kleding uit te doen. In alleen een slipje en een paar handschoenen ging ze op de foto.

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Video: Miljuschka Witzenhausen laat volgers schrikken met nieuw uiterlijk

We kennen Miljuschka Witzenhausen natuurlijk allemaal van haar kookkunsten op TV. We zijn intussen aan haar uiterlijk gewend, maar Miljuschka besluit om haar kijkers even flink te shockeren met wat nieuws.

Foto: Miljuschka Witzenhausen shockeert volgers met voor-en-na-kiekje

Één januari is een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Veel mensen beginnen het nieuwe jaar vervolgens met goede voornemens, voornamelijk op gebied van gewicht of uiterlijk. Miljuschka Witzenhausen doet dit ook én openbaar. De dame laat een foto zien in haar ondergoed, iedereen kan zien wat ze heeft bereikt het afgelopen jaar en waar ze naar toe wilt komend jaar. 

Ondeugende Miljuschka deelt Instagram-ongeschikte video van flinke oliebollen

Deze prachtige televisie kok trekt de stoute schoenen aan en deelt een video op haar Instagram die daar eigenlijk helemáál niet geschikt voor is...

Foto: Miljuschka legt opvallende rondingen op tafel

Het is weer eens zover. Prachtige Miljuschka Witzenhausen heeft een bijzondere foto online gezet voor haar volgers. 
Miljuschka Witzenhausen

Profiel

Geboortedatum: 10 juli 1985
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1.65 meter
Relatie: Ja
Vriend: Philip van Ierschot
Kinderen: Rembrandt Tycho Veldhoen, Felina Stientje Veldhoen
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep:
 Actrice, model, televisie presentatrice
Instagram: Miljuschka zit op Instagram onder de naam @miljuschka

Foto's

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen