Miljuschka Witzenhausen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Miljuschka Witzenhausen

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka begon haar tv- carrière als TMF VJ en speelde daarna in verschillende soaps, waaronder Onderweg naar Morgen. Ze is daarnaast ook een groot kookfanaat, zo deelt ze regelmatig lekkere recepten op haar Instagram!

Familie van

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Miljuschka’s moeder Astrid Holleeder is: inderdaad, de zus van Willem. Miljuschka en haar moeder vertelden in een interview in de Volkskrant over de impact die dit had op hun leven, zo hebben ze altijd in angst geleefd. Gelukkig is Miljuschka verder heel gelukkig met haar twee kindjes én vriend Philip. Ook met haar moeder Astrid heeft ze een goede band.

Body positivity

Miljuschka is zeer tevreden over haar lichaam, en terecht! Zo zegt ze op Instagram over haar cover op de Grazia ‘dat ze trots is op haar vetjes, putjes en lovehandles’ en dat het allemaal tot lekkere recepten leidt. Ze is het eerste officiële ‘plus-size’ model dat op de cover staat, en maakt zich hard voor meer plus-size rolmodellen. Ze roept iedereen op tevreden te zijn met hun lichaam, welke maat je ook hebt.

Nieuws

Video: Miljuschka Witzenhausen spuit eigen medewerker helemaal onder

Miljuschka Witzenhausen heeft stiekem een feestje gepland voor een van haar medewerkers. En hierna heeft Miljuschka ook nog een leuke, vochtige verrassing voor haar medewerker. Maar eerst nog even een goeie borrel tevoorschijn toveren.

Miljuschka Witzenhausen verbouwt haar gezicht op knotsgekke foto

Miljuschka Witzenhausen deelt wel een heel shockerende foto. Heeft de presentatrice haar gezicht laten verbouwen?

Foto: Miljuschka Witzenhausen is nummer één in strak jurkje

Miljuschka Witzenhausen mocht weer eens komen opdraven in een prachtig strak jurkje. En dat deed de bloedmooie brunette natuurlijk erg goed. 

Video: Miljuschka Witzenhausen krijgt het bloedheet van barbecuende mannen

Voor Miljuschka Witzenhausen is de zomer heet begonnen. Zomaar stonder er twee half ontblote mannen in Miljuschka haar tuin.. Gelukkig weet Miljuschka wel raad met wat stoere mannen en ze stapt er zonder twijfel op af..

Foto: Miljuschka Witzenhausen bedekt lijf met blaadje sla

Miljuschka Witzenhausen deelde onlangs wel heel opvallende foto's. De presentatrice gaat helemaal uit de kleren..

Video: Miljuschka Witzenhausen speelt met skippyballen achter de schermen

Nederland is weer blij want Miljuschka Witzenhausen brengt weer een nieuw magazine uit. En die staan vol spannende foto's.

Razende Miljuschka Witzenhausen neemt ontslag met vreemde video

Miljuschka Witzenhausen is helemaal klaar met hoe dingen nu lopen in haar leven. Ze is zo klaar met alles zelfs dat ze snel, met tas, de deur uit loopt. Waar heeft de ijverige tv-chef nu weer last van? Dit lijkt een duidelijke breuk.

Miljuschka Witzenhausen haalt keihard uit met rauwe eerlijke foto

Miljuschka Witzenhausen gaat online flink los over de Nederlandse pers. Deze hebben verslag gedaan van het Met Gala. Waar ze vooral gewichtsverlies hebben gepromoot.
Miljuschka Witzenhausen

Profiel

Geboortedatum: 10 juli 1985
Sterrenbeeld: Kreeft
Kinderen: Rembrandt Tycho Veldhoen, Felina Stientje Veldhoen
Relatie: Ja, met Philip van Ierschot
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Actrice, model, televisie presentatrice
Instagram: Miljuschka zit op instagram onder de naam @miljuschka

Foto's

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen