Miljuschka Witzenhausen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Miljuschka Witzenhausen

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen

Ze is het levende bewijs dat maatje 36 echt geen vereiste is om een supermooie vrouw te zijn. Miljuschka Witzenhausen is een TV-kok en presentatrice, maar bovenal een beeldschone vrouw. Miljuschka werd geboren in Amsterdam, op 10 juli 1985. Ze behaalde haar gymnasium en studeerde kort rechten. Deze opleiding maakte ze niet af, Miljuschka kwam namelijk via een modellenbureau bij TMF terecht. Ze deed hier DJ werk voor verschillende programma’s. In 2008 begon ze ook met acteren in soaps en hierna verscheen ze in realityprogramma’s. Haar echte passie, koken, kwam echter pas in 2015 terug in haar programma’s.

Miljuschka Witzenhausen kookshow, recepten en kookboek

In 2015 kreeg Miljuschka Witzenhausen haar eigen show: Miljuschka’s Food Trucks. Haar expertise op het gebied van gezondheid en voeding zorgt ervoor dat ze al sinds 2016 te zien is in RTL Boulevard. In tal van shows maakte ze de lekkerste recepten klaar. Fans van haar programma’s wilden haar gerechten thuis ook graag maken, dus bracht Miljuschka ook verschillende eigen kookboeken uit. Al haar recepten zijn hierin te vinden.

Miljuschka Witzenhausen familie, moeder en vader

Miljuschka Witzenhausen komt uit een bekend gezin. Haar vader was bedrijfsleider van een bordeel dat eigendom was van Cor van Hout, één van de Heineken ontvoerders. Haar moeder is misschien nog wel bekender: De advocate Astrid Holleeder. De moeder van Miljuschka is bekend als de zus van crimineel Willem Holleeder, waarover ze in 2016 ook het boek Judas uitbracht.

Miljuschka Witzenhausen relatie, partner en kinderen

Lange tijd was Miljuschka Witzenhausen getrouwd met Tycho Veldhoen. Samen kreeg het stel twee kinderen, Rembrandt en Felina. Helaas bleken de twee toch niet voor elkaar bestemd, en zijn ze inmiddels al een aantal jaar uit elkaar. In 2017 liep Miljuschka Philip van Ierschot tegen het lijf, waarmee het direct raak leek. Ondanks geruchten over een mogelijke breuk tussendoor zijn de twee tortelduifjes inmiddels al een hele tijd gelukkig samen. Philip is producer en regisseur en heeft ook een enorme passie voor eten.

Miljuschka Witzenhausen Instagram

Er is maar weinig dat je niet over Miljuschka Witzenhausen te weten komt als je haar Instagram bekijkt. Ze deelt er recepten, foto’s van zichzelf in de minst verhullende pakjes, of gewoon heerlijke kiekjes van kerst of vakanties. Haar ruim 900.000 volgers liken, reageren en delen trouw haar posts. Ze tikt bijna de 3.000 foto’s aan. Dat ze zo actief is draagt natuurlijk bij aan haar populariteit. Je kunt Miljuschka Witzenhausen volgen op Instagram via @miljuschka.

Nieuws

Miljuchka Witzenhausen bezwijkt onder druk en onthult politieke voorkeur achter schermen bij Vandaag Inside

Miljuschka Witzenhausen heeft een nieuw jurkje aan tijdens de uitzending, maar dat was niet eens het meest onthullende van de aflevering.

Miljuschka Witzenhausen onthult haar gewicht na schokkend advies van dokter: ‘BMI te hoog’

Miljuschka Witzenhausen heeft onlangs schokkend nieuws gehoord en dat was reden voor de brunette om haar gewicht te onthullen. 

Foto: Miljuschka Witzenhausen maakt reclame voor haar tijdschrift en de reacties zijn onverbiddelijk

De prachtige brunette Miljuschka Witzenhausen heeft weer een ontzettend spannend plaatje van zichzelf gedeeld. 

Miljuschka Witzenhausen doet het met onherkenbare Jamie Oliver: “Ooow waaauw”

Miljuschka Witzenhausen weet uitstekend hoe ze haar publiek moet bespelen. Dat doet ze dan ook met een heerlijke verrassing. 

Video: Miljuschka Witzenhausen trekt haar jurkje omhoog na Vandaag Inside-uitzending

Miljuschka Witzenhausen slaat weer toe! Niet alleen is ze in al haar charme op de buis te zien, ze trekt ook nog eens haar rokje omhoog. 

Video: Miljuschka laat enorme meloen zien in doorschijnend shirtje

De prachtige brunette Miljuschka Witzenhausen heeft wat nieuwe video's geplaatst waar ze haar meloenen vol in beeld brengt.

Foto: Miljuschka Witzenhausen laat haar lijf volledig zien in

Miljuschka Witzenhausen heeft een heerlijk nieuwe plaatje online gezet en daar moet je simpelweg even van genieten. 

Half ontklede Miljuschka Witzenhausen krijgt bakken kritiek vanwege deze foto

Miljuschka Witzenhauzen krijgt de wind van voren vanwege nieuwe gewaagde foto. Nog niet al haar volgers waren hier klaar voor. 
Miljuschka Witzenhausen

Profiel

Geboortedatum: 10 juli 1985
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 1.65 meter
Relatie: Ja
Vriend: Philip van Ierschot
Kinderen: Rembrandt Tycho Veldhoen, Felina Stientje Veldhoen
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Afkomst: Nederlands
Beroep:
 Actrice, model, televisie presentatrice
School: Vossius Gymnasium 
Instagram: Miljuschka zit op Instagram onder de naam @miljuschka

Foto's

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen