Foto: Blozende Maan de Steenwinkel heeft moedeloze bui

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel lijkt er een beetje doorheen te zitten op haar nieuwste foto. Ze zit met een moedeloze bui.

Hoewel alle concerten momenteel niet doorgaan hoeft zangeres Maan de Steenwinkel zich eigenlijk niet heel somber te voelen. Er staan leuke samenwerkingen in de planning, ze heeft net een ontzettend goed optreden met The Streamers achter de rug en ze heeft het voor elkaar gekregen om aan het einde van het jaar in de Ziggo Dome te mogen spelen. Maan heeft dus best een mooie periode achter de rug en genoeg om naar uit te kijken. Toch voelt ze zich een beetje sip. En dat deelt ze op haar nieuwste foto.

Lees ook: Maan de Steenwinkel zit onder de modder op vreemde foto
Maan is momenteel niet zo blij

Waar Maan dan momenteel zo over in zit is niet bekend, dat blijft dus gissen. Wel ziet het er naar uit alsof ze er een klein beetje doorheen zit. Niet heel gek ook met de zoveelste lockdown. Dat is voor artiesten, zeker de meest spontane en vrolijke onder hen zoals Maan, een enorme domper. Ze kan nu namelijk niet meer doen waar ze eigenlijk het meest gelukkig van wordt en dat is natuurlijk zingen. Maan kan dat momenteel natuurlijk niet. En dat maakt haar wellicht zo verdrietig. Het valt te hopen voor Maan dat ze binnenkort weer door mag met het vervullen van haar passie. Want als Maan op het podium staat, dan straalt ze. En dat zie je aan alles. Het is dan ook een genot om naar Maan te mogen kijken. Hopelijk kan Maan binnenkort weer een beetje lachen, want dan is ze op haar allermooist.
Maan is ondanks sippe blik nog steeds de mooiste zangeres van Nederland

Ze kijkt misschien een beetje sip op de eerste foto, maar dat heeft natuurlijk verder geen invloed op haar status als meest knappe zangeres van Nederland. Maan heeft pittige concurrentie als het om beeldschone zangeressen gaat, maar die laat ze eigenlijk allemaal ver achter zich. Maan is dan ook met recht de mooiste en knapste zangeres van de lage landen. Niet alleen weet ze iedereen te betoveren met haar buitengewoon goede looks. Ook zijn haar verleidelijke danspasjes en buitengewoon spannende pakjes meer dan voldoende om je volledig verliefd te laten worden op de prachtige zangeres.
Maan heeft een hypnotiserend effect op knappe foto

Maan is de zangeres met het meest hypnotiserende effect. Al speelt ze daar met haar gestreepte pakje, dat ze zelf ook nog eens ontwierp, wel een klein beetje vals mee. Maan weet dat ze er geweldig uit ziet en de meeste mensen met haar mooie vormen wel kan hypnotiseren. Toch kiest ze ervoor om dit effect nog even kracht bij te zetten met haar outfit. Het zijn keuzes als deze die van Maan de meest gewilde zangeres van Nederland maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...