Foto: Maan de Steenwinkel betast vriendin van achteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel gaat helemaal los na de release van haar nieuwste album! De zangeres gaat op deze foto’s zelfs een aantal grenzen over…

Maan de Steenwinkel deelt een opvallende foto op Instagram. Het is maar goed dat ze met haar beste vriendinnen was, want ze kon haar handjes niet thuishouden!

Maan de Steenwinkel kan handen niet thuishouden

Op de foto is te zien hoe Maan de Steenwinkel haar vriendin van achteren aanraakt. Natuurlijk is dit niet grensoverschrijdend, want het is haar eigen vriendin. Maar dit intieme kiekje is voor haar volgers zeker niet onopvallend gebleven. Met een wilde look zien we het hoofd van Maan op de achtergrond. Maar op de voorgrond, staat haar vriendin Emma. Die trekt veruit het meeste aandacht, ook door de outfit die de blondine aanheeft. Dat is namelijk behoorlijk weinig. Emma draagt een knalroze broek, met daarboven slechts een topje. dit pikante topje lijkt net van een spijkerbroek gemaakt, aangezien het een spijkertopje is. In ieder geval is de vriendin van Maan niet bang om het een en ander te laten zien, want dit kiekje is dan ook uiterst pikant. Maan is te zien achter de blondine, en die lijkt de outfit wel leuk te vinden. Ze zit namelijk behoorlijk te voelen!

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel draagt heel weinig in donkere kamer

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel laat hoge tonen horen in wollen outfit

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een zangvideo op haar Instagram. We krijgen niet zo vaak pure a capella te horen van de brunette, dus deze video is uiterst zeldzaam. Ze zingt hier het nummer ‘Sowieso Overhoop’ van zichzelf. En de outfit die ze draagt, is misschien nog wel het meest opvallend van de hele video. Dat Maan houdt van outfits afwisselen en experimenteren met verschillende kledingstukken, is algemeen bekend. Maar deze outfit stoot wel alles van de troon, wat ze tot nu toe heeft gedragen. Het lijkt wel alsof Maan een hele nieuwe stijl heeft toegepast. Ze heeft een ‘baggy jeans’ aan, met daar boven een trui. Over die trui heen zit nog een wollen bodywarmer, en tot slot heeft ze een muts op. Deze wollen winteroutfit maakt Maan helemaal klaar voor de kou van de komende tijd. En als ze dan ook nog zo beeldschoon zingt, komt alles goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel deelt intieme video op Instagram

Maan de Steenwinkel deelde onlangs een wel héél intieme video via Instagram. Op de video is te zien hoe de zangeres met iemand vrij intiem bezig is. Maan staat naar de lippen van het andere persoon en deze setting lijkt wel heel gewaagd. Dit allemaal in aanloop naar d’r nieuwe album, die op 14 oktober zal uitkomen. Heb jij zin in het album? Als die nummers dezelfde sfeer afgeven als dit kiekje, zal het album natuurlijk alle records verbreken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.