Video: Maan de Steenwinkel draagt heel weinig in donkere kamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan is één en al flirt! Ook in deze video beweegt ze zich verleidelijk rond in een donkere ruimte.

Maan de Steenwinkel heeft grote verrassing

De prachtige zangeres heeft recentelijk een video in haar verhaal gezet waarin ze een grote boodschap heeft voor haar volgers. Ze filmt zichzelf terwijl ze haar kijkers lekker maakt voor haar verrassing. In eerste instantie vertelt ze dat ze net terug komt van het opnemen van een clip voor haar nieuwe album ‘Leven’. Het album komt 14 oktober uit en volgens Maan wordt het écht heel magisch. Daarna gaat ze verder: “We waren vooral gefocust op één nummer eigenlijk, want… morgen komt de singel uit van het album.” De grote verrassing is dus het nieuwe nummer!

Maan de Steenwinkel verleidt kijker in nietsverhullend pakje

Het is absoluut geen geheim dat Maan de Steenwinkel zich niet schaamt voor hoe ze eruit ziet. Dat hoeft natuurlijk ook niet, want ze is een prachtige vrouw! In een video die ze onlangs op haar sociale media plaatste bewijst ze dat dan ook aan haar volgers en fans. het filmpje start met Maan die zichzelf ondeugend aankijkt in de spiegel. Vervolgens switchen we naar verschillende beelden die aan elkaar zijn geplakt waar Maan in een klein topje in het donker zingt met een lamp alsof dat haar microfoon is. Dat allemaal terwijl ze heel verleidelijk de camera inkijkt. Het doel van de video is het promoten van haar nieuwste nummer. “SOWIESO OVERHOOP. MORGEN.”, schrijft ze in het bijschrift van de post. Het nummer ‘Sowieso Overhoop’ komt dus binnenkort uit. Maan heeft er duidelijk zin in en haar fans ook. In de reacties is te lezen hoe haar volgers niet kunnen wachten en het nummer herhaaldelijk gaan luisteren.

Het nieuwe album van Maan de Steenwinkel

De getalenteerde Nederlandse zangeres, Maan de Steenwinkel, heeft onlangs een geweldige foto op haar sociale media gedeeld met haar volgers. Ondanks dat het kiekje nogal wazig is, gaan haar fans er helemaal op los. In de reacties is te zien hoeveel van haar BN’er-vrienden én fans het een prachtplaatje vinden. Veel mensen vergelijken haar ook met de bekende Amerikaanse zangers, Britney Spears. “Ik dacht serieus even dat ik Britney Spears op m’n feed zag! Je lijkt zo wel erg veel op haar. Mooie foto”, klinkt één van de reacties. Deze foto heeft Maan natuurlijk niet zomaar op haar Instagram gezet. De foto heeft een doel, namelijk het aankondigen van haar nieuwe album. Ze vertelt enthousiast en in hoofdletters dat haar album binnenkort uitkomt. Ze vertelt dat de boodschap achter het album is hoe ze zichzelf in haar 25 jaar steeds beter heeft leren kennen en dat ze voor altijd jong zou willen blijven. In het bijschrift laat ze weten dat je het album alvast kunt bestellen op CD of zelfs op vinyl via de link in haar bio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.