Foto: Luchtig geklede Marieke Elsinga beweegt heupen in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga deelt een opvallende video. De presentatrice is soepel met haar heupen in de weer, terwijl ze een heel luchtig pakje draagt.

Marieke Elsinga is nu al een tijdje zwanger. De presentatrice houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van de mooiste kiekjes, en dit heeft dan ook steeds vaker met de zwangerschap te maken. Ze is tenslotte al even zwanger, dus het grote moment zit er écht aan te komen. Straks zullen we Marieke dus minder zien en horen, op tv en radio, want dan zit ze thuis met een kleintje. Maar voor nu kunnen we nog even van haar genieten. De brunette heeft namelijk een prachtig pak uit de kast getrokken. En dit luchtige pak toont de presentatrice in combinatie met wat losse moves.

Marieke Elsinga toont luchtig pakje met losse heupjes

Het is natuurlijk de afgelopen tijd ontzettend warm weer in Nederland. Iedereen geniet hier intens van en kleed zich dan ook zo luchtig mogelijk. Zo ook Marieke Elsinga. De radio-dj deelde een video via Instagram waarin te zien was hoe ze haar gloednieuwe pakje introduceerde. Zelf was Marieke al duidelijk verliefd op deze outfit, en besloot ze hem dus ook de presenteren aan haar volgers. Marieke: “Even. hoe goed is dit pak?!“. Marieke presenteert dit pak alleen niet zomaar, dit doet ze geheel op haar eigen manier. Ze is tenslotte een mooie verschijning, dus Marieke wilt dat nog even extra laten merken. De presentatie van het nieuwe luchtige pak gaat gepaard met een mooi dansje. Althans, een beweging met de losse heupjes van de presentatrice. Duidelijk is, dat Marieke stiekem gewoon even haar losse heupen wilde laten zien. En dat ze ondanks de zwangerschap, gewoon nog de moves in zich heeft, en kan dansen.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met knappe collega

Marieke Elsinga vergelijkt buik met Vivienne van den Assem

Onlangs deelde Marieke Elsinga wederom een ontzettend opvallende foto via Instagram. Marieke is namelijk niet de enige bekendheid die zwanger is op dit moment! Vivienne van den Assem is namelijk ook zwanger. En de twee vriendinnen kwamen uiteraard even samen om dit mooie moment vast te leggen. En dat leverde natuurlijk een buitengewoon leuk kiekje op. Marieke deelt het via Instagram. Op de foto is te zien hoe de twee hun buik aan het vergelijken zijn. Welke heeft de grootste? Vivienne loopt zo te zien ietsje voor op Marieke, qua zwangerschap. Marieke maakt een grapje van de vergelijking; “Hier 3 foto’s uit de reeks “Wat stoppen ze bij RTL Boulevard in het water?” De twee RTL Boulevard vriendinnen stralen helemaal om dit moment moment met elkaar te kunnen delen. En het is ze gegund, want over een tijdje zitten ze allebei met een kleintje thuis! Dan even geen Vivienne en Marieke meer op RTL Boulevard. Maar geen zorgen, de twee verleidelijke dames komen uiteindelijk weer terug.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga showt torenhoge laarzen onder kort zomerjurkje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...