Foto: Marieke Elsinga showt torenhoge laarzen onder kort zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga verbaast iedereen met haar nieuwe outfit. Ze kiest namelijk voor een paar torenhoge laarsjes. 

Presentatrice Marieke Elsinga is ondanks haar zwangerschap nog flink in de weer met presenteren. De prachtige brunette moet daar natuurlijk wel de juiste outfit voor hebben om ervoor te zorgen dat ze zich op haar mooist laat zien op televisie. Gelukkig heeft ze vaak een hele kledingkast aan opties om uit te kunnen kiezen. Marieke ging deze keer voor een zomers jurkje met een stel laarzen waar je u tegen zegt. Het was een combinatie, maar wel eentje die goed uitpakt voor de presentatrice. Marieke ziet er zoals altijd weer bijzonder charmant uit in haar mooie outfit en weet iedereen dan ook te verbluffen.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met knappe collega

Marieke gaat los in zomers pakje

In haar nieuwe pakje gaat Marieke helemaal los. Ze is dan ook lekker vrolijk erbij aan het ronddraaien. Dat doet Marieke erg goed. Ze laat zichzelf even van haar beste kan zien. Haar pakje is dan ook zeer indrukwekkend. Met haar gele laarsjes valt Marieke wel goed op. Ze hoeft niet bang te zijn dat de mensen thuis straks geen aandacht aan haar besteden. Die kunnen namelijk niet anders dan kijken naar Marieke in haar prachtige laarsjes. Het is ook zeker een geslaagde keuze voor Marieke, want ze ziet er geweldig uit.

Marieke ziet er ondanks zwangerschap nog goed uit

Ondanks haar zwangerschap, ziet Marieke Elsinga er nog steeds geweldig uit. Dat bewijst ze maar weer eens met deze geweldige video. Als er een ding is wat Marieke goed kan, dan is het wel zichzelf op een verleidelijke manier presenteren. En of ze nu zwanger is of niet, Marieke weet het voor elkaar te krijgen om met haar pakjes de aandacht naar zich toe te trekken. Haar volgers vinden dat natuurlijk minstens net zo leuk, die krijgen Marieke van haar beste kant te zien. En dat willen ze voor geen goud missen natuurlijk. Marieke is gelukkig de moeilijkste niet en springt gelijk voor de camera.
Marieke maakt zichzelf even mooi voor op beeld

Marieke Elsinga heeft een weekje dienst bij RTL BoulevardEn dat betekent dat ze elke dag zichzelf even mooi mag maken voor de camera. Marieke kan dat wel en gaat die uitdaging graag aan. Het helpt natuurlijk al dat Marieke erg knap van zichzelf is. Dat scheelt wel tijdens het doen van haar make-up. Zo kan Marieke sneller in de studio staan. Toch heeft ze een klein beetje de tijd genomen om zichzelf te fatsoeneren. En dat ziet er niet verkeerd uit. Marieke heeft met make-up zichzelf nog net even ietsje mooier gemaakt dan ze al was en weet daardoor de kijkers van RTL Boulevard ook weer aangenaam te verrassen. Marieke houdt wel rekening met alle kijkers van het programma die niet kunnen wachten om weer te mogen kijken en luisteren naar de prachtige presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!