Foto: Marieke Elsinga doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met knappe collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga begint inmiddels een aardig zwangerschapsbuikje te krijgen. En dat moet ze natuurlijk even vergelijken met haar knappe collega Vivienne van den Assem

Beide dames staan aan de desk bij RTL Boulevard en dat doen ze altijd met veel plezier. Maar vanwege de zwangerschap lukt het de dames even niet om elkaar veel op de werkvloer te zien. Gelukkig is er daarbuiten nog voldoende ruimte om elkaar te kunnen ontmoeten. En dat doen de twee prachtige vrouwen dan ook. Als ze elkaar weer voor het eerst sinds een tijdje zien, doen ze gelijk even een wedstrijdje ‘wie heeft de grootste?’ en plaatsen ze een foto waarbij je hun buik goed kan zien. Beide vrouwen zijn al flink onderweg, maar moeten de laatste loodjes nog doorstaan. Een prima moment dus om even te pronken met hun babybuikjes.

Lees ook: Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke is nog ingetogen, Vivienne gaat ervoor

Waar Marieke nog een beetje terughoudend lijkt over het maken van foto’s met haar babybuik, lijkt Vivienne er vol voor te gaan. Dat is ook niet zo gek, want het is niet haar eerste keer. Ze vindt haar eigen buikje wel grappig voor zolang het duurt en Marieke is er misschien nog iets onzeker over. Wel lijken de collega’s van RTL Boulevard het flink naar hun zin te hebben met zijn twee. De zwangere dames weten de boel flink op stelten te zetten met hun spontane foto’s en de stad ook flink onveilig te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke doet zwangerschapsshoot met leuke foto

Even geleden, toen de buik van Marieke Elsinga nog ietsje kleiner was, deed ze een shoot om haar zwangerschap vast te leggen. En daar zag de presentatrice er nog steeds hartstikke goed uit. Van de voorkant kon je zelfs nauwelijks zien dat de knappe brunette zwanger was. Zelf was ze dan ook uiterst tevreden met het resultaat. Dat is ook wel te begrijpen. Marieke Elsinga was voor de zwangerschap een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland. Dus dan is het fijn om te zien dat een zwangerschap daar maar weinig aan verandert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga met juiste training weer helemaal in shape

De prachtige presentatrice deed altijd flink haar best als het om trainen aankomt. En ook nu lijkt de knappe brunette daar niet mee te gaan stoppen. Ze moet natuurlijk wel wachten tot haar kindje er is, maar daarna wil Marieke weer aan de slag. Het voordeel van al dat trainen is dat je binnen de kortste keren de mamabuik er weer afgetraind hebt. Dat is in ieder geval het idee. Zo kan Marieke zo snel mogelijk weer bij de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland horen. Want daar was ze stiekem toch wel een beetje trots op. Marieke is een aanpakker, dus al dat trainen moet uiteindelijk wel goedkomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.