Foto: Marieke Elsinga doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met knappe collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga begint inmiddels een aardig zwangerschapsbuikje te krijgen. En dat moet ze natuurlijk even vergelijken met haar knappe collega Vivienne van den Assem

Beide dames staan aan de desk bij RTL Boulevard en dat doen ze altijd met veel plezier. Maar vanwege de zwangerschap lukt het de dames even niet om elkaar veel op de werkvloer te zien. Gelukkig is er daarbuiten nog voldoende ruimte om elkaar te kunnen ontmoeten. En dat doen de twee prachtige vrouwen dan ook. Als ze elkaar weer voor het eerst sinds een tijdje zien, doen ze gelijk even een wedstrijdje ‘wie heeft de grootste?’ en plaatsen ze een foto waarbij je hun buik goed kan zien. Beide vrouwen zijn al flink onderweg, maar moeten de laatste loodjes nog doorstaan. Een prima moment dus om even te pronken met hun babybuikjes.

Lees ook: Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer
Marieke is nog ingetogen, Vivienne gaat ervoor

Waar Marieke nog een beetje terughoudend lijkt over het maken van foto’s met haar babybuik, lijkt Vivienne er vol voor te gaan. Dat is ook niet zo gek, want het is niet haar eerste keer. Ze vindt haar eigen buikje wel grappig voor zolang het duurt en Marieke is er misschien nog iets onzeker over. Wel lijken de collega’s van RTL Boulevard het flink naar hun zin te hebben met zijn twee. De zwangere dames weten de boel flink op stelten te zetten met hun spontane foto’s en de stad ook flink onveilig te maken.
Marieke doet zwangerschapsshoot met leuke foto

Even geleden, toen de buik van Marieke Elsinga nog ietsje kleiner was, deed ze een shoot om haar zwangerschap vast te leggen. En daar zag de presentatrice er nog steeds hartstikke goed uit. Van de voorkant kon je zelfs nauwelijks zien dat de knappe brunette zwanger was. Zelf was ze dan ook uiterst tevreden met het resultaat. Dat is ook wel te begrijpen. Marieke Elsinga was voor de zwangerschap een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland. Dus dan is het fijn om te zien dat een zwangerschap daar maar weinig aan verandert.
Marieke Elsinga met juiste training weer helemaal in shape

De prachtige presentatrice deed altijd flink haar best als het om trainen aankomt. En ook nu lijkt de knappe brunette daar niet mee te gaan stoppen. Ze moet natuurlijk wel wachten tot haar kindje er is, maar daarna wil Marieke weer aan de slag. Het voordeel van al dat trainen is dat je binnen de kortste keren de mamabuik er weer afgetraind hebt. Dat is in ieder geval het idee. Zo kan Marieke zo snel mogelijk weer bij de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland horen. Want daar was ze stiekem toch wel een beetje trots op. Marieke is een aanpakker, dus al dat trainen moet uiteindelijk wel goedkomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...