Foto: Lies Zhara laat haar enorme pluspunten uit haar topje knallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We mogen dan wel vaker genieten van Lies Zhara in uitdagende topjes, met deze knellende outfit weet ze zichzelf te overtreffen! 

Van Lies Zhara zijn we onderhand wel wat gewend. De beeldschone influencer verwent haar fans regelmatig met pittige plaatjes en zeker op Instagram laten haar outfits weinig aan de verbeelding over. Toch wist ze met dit recente setje ieder hoofd te draaien. Want dit keer ging ze in wel héél weinig kleding over straat.

Lies Zhara pronkt met spectaculaire assets in niets verhullend topje

Al snappen wij natuurlijk ook wel dat Lies Zhara tijdens Amsterdam Fashion Week alles uit de kast trekt. Je moet toch een beetje meekomen als Instagrammodel, toch? Logisch dus dat Lies voor misschien wel haar pittigste topje ooit gaat. Want veel kleiner dan dit komt het haast niet! Lies deelt namelijk een overheerlijk fotootje van achter de schermen bij AFW. De bloedhete blondine lijkt dit jaar voor de kroon te gaan en is bijna onherkenbaar in het pittige pakje! Waar we namelijk vaak mogen genieten van Lies haar onbedekte gezicht dook ze ditmaal toch iets dieper in haar make-up tasje. En ook het zwarte topje doet ons flink warm lopen! En hoe kan het ook anders?

De heerlijke outfit van Lies Zhara

Lies Zhara schittert namelijk in een werkelijk niets verhullend zwart topje. En dan heeft Lies toch wel echt een royale boezem! Want van deze metersdiepe inkijk begint het ons haast te duizelen. Lies pronkt namelijk met haar enorme pluspunten in een topje dat pas halverwege haar middel lijkt te beginnen. Daar boven weten alleen twee piepkleine streepjes stof haar nog een beetje te bedekken. Maar de boel bij elkaar houden doet het absoluut niet! Zo knallen haar assets er aan beide kanten bijna uit en ook van voren komt het nog maar nét goed. Al lijkt Lies er zeer tevreden mee te zijn als we haar trotse glimlach mogen geloven. Het kan natuurlijk haast niet anders als je zo’n shirtje aantrekt! En dan hebben we het nog geeneens over de voorbereiding gehad. Want ook de filmpjes die Lies uit het hotel deelde laten weinig aan de verbeelding over.

Lies Zhara maakt volgers gek met onbedekte douche-foto

Niet alleen verwende Lies Zhara haar fans namelijk met zo’n overheerlijke topje, ook dit intieme kijkje achter de schermen werd gedeeld! Zo nam Lies haar fans letterlijk mee haar douchecabine in! En het onbedekte fotootje maakt haar fans natuurlijk helemaal gek. Hoe kan het anders? Lies poseert namelijk in volle glorie op het plaatje en laat daarbij bijna alles zien! Lies weet het plaatje alleen nog wat fatsoenlijk te maken door ‘m uit een bijna strategische hoek te nemen. Zo worden we alleen geplaagd met een kijkje van haar enorme heuvels. De 20-jarige schoonheid lijkt ook dondersgoed te weten wat ze met haar fans doet. Zo kijkt ze met kleine glimlach weg van de camera en trekt ze er een speelse pose bij.

Lies Zhara laat fans alles zien in piepklein zwemsetje

Gelukkig mogen fans van Lies Zhara wel vaker genieten van haar intieme plaatjes. Zo verwende ze ons recent nog met deze niets verhullende shots! Lies was namelijk op zonvakantie en trok daarbij bijna al haar kleding uit. Enkel een piepklein zwemsetje bleef achter! En wellicht heeft Lies Zhara haar royale bovenkant toch wat onderschat, want dit loeistrakke topje wist ze bijna niet te bedwingen! Al helemaal in het zwempakje maakte ze er een wilde boel van! Niet alleen had het dunne stofje het bij haar heupen flink zwaar, ook van boven knalde alles er zowaar uit. Niet dat je ons daar over hoort klagen, natuurlijk. Want van dit soort bloedhete plaatjes krijgen wij natuurlijk nooit genoeg. Gelukkig voor Zhara lijkt het ook alsof ze in een privé zwembad was, dus bang zijn dat ze de andere badgasten alles heeft laten zien hoeft gelukkig niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.