Foto: Lieke van der Hoorn moet haar mini- héél goed vasthouden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Lieke van der Hoorn heeft haar , hoewel piepklein, alsnog iets te groot gekocht. ze moet het continu omhoog houden. Dat blijkt best wel een taakje voor het knappe model, maar het lukt haar aardig. 

Piepklein badpak Lieke van der Hoorn verhult niets

Lieke van der Hoorn moet flink haar best doen om niet helemaal zonder kleren voor de camera te belanden. Hoewel haar piepkleine badpakje al nauwelijks iets verhult, lijkt het toch iets te groot te zijn. Lieke moet namelijk flink haar best doen om ervoor te zorgen dat de onderkant van het badpakje niet afzakt. Dat zou toch wel drastische gevolgen hebben voor het model. Hoewel Lieke ongetwijfeld niet de meest preutse vrouw van Nederland zal zijn, wil je toch liever niet alles van jezelf weggeven op de foto. Daar is nu juist dat badpak voor. Uit alle macht houdt Lieke van der Hoorn haar pakje omhoog. en dat ziet er ongeveer als volgt uit.

Lees ook: Foto: Model Lieke van der Hoorn ligt languit aan zwembad

Lieke van der Hoorn geniet van heerlijke vakantie

Het knappe model is er eventjes tussenuit om te genieten van de warmte. Dat valt ook wel te begrijpen, want in Nederland wil je momenteel niet zitten met de kou. Dat is toch een stuk minder prettig. Daarbij kan Lieke in de kou haar badpak niet aantrekken en dan had niemand de mooie foto kunnen zien. Dus het is voor iedereen prettig dat Lieke nu op vakantie is.

Op de wine farm is Lieke van der Hoorn heerlijk aan het bijkomen

Lieke bevindt zich op een wine farm en iets zegt ons dat ze het daar ontzettend naar haar zin gaat hebben. Met een wijntje in de hand, goed gezelschap en een warme zon aan de hemel kan het ook haast niet anders of Lieke is aan genieten. Het mag ook wel een keer. Met een druk bestaan als model moet je af en toe even een moment voor jezelf nemen. Zo kom je weer helemaal tot rust. Lieke heeft dat erg goed door en geniet maximaal van haar vakantie. Gelukkig stopt Lieke tijdens haar vakantie niet met het maken van leuke foto’s van zichzelf en daardoor kan je blijven genieten van deze knappe dame.

Lieke van der Hoorn is een ontzettend stoere dame

Als je de foto’s mag geloven is Lieke van der Hoorn een ontzettend stoere dame. Kijk bijvoorbeeld maar naar de foto hierboven. Lieke poseert daar in een erg stoere outfit, met een leren jasje, leunend tegen een auto. Het is toch wel even een ander beeld van de knappe dame dan wat ze eerder in badpak liet zien. Zo zie je maar weer dat er meerdere kanten zijn aan Lieke. Het prachtige model heeft meer in haar mars dan alleen maar foto’s in zeer onthullende pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!