Foto: Lieke van der Hoorn laat fans watertanden door hete vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn weet als geen ander hoe ze haar fans helemaal gek moet maken. De blondine deelt prachtige beelden van zichzelf in een erg klein zwempakje.

Lieke van der Hoorn laat geweldige in het water zien

De knappe Lieke van der Hoorn is een expert geworden in het verleiden van haar volgers op Instagram. Het is natuurlijk ook niet gek dat de prachtige blondine het erg goed doet op social media, want ze ziet er altijd super uit. Vaak draagt Lieke ook niet erg veel make-up waardoor ze een echte natural beauty is. Met al deze volgers is Lieke ondertussen niet meer alleen model als beroep, maar ook een echte influencer. Zo deelt Lieke onderstaande video die ze gemaakt heeft tijdens haar meest recente vakantie op Bali. Op de video is duidelijk te zien dat Lieke intens aan het genieten is van het mooie weer en de locatie waar de video is opgenomen. Zo poseert het model uitgebreid bij de rivier in haar kleine zwemoutfit, van bukken tot aan een spannend loopje, Lieke geeft zich helemaal voor haar volgers.

Lieke van der Hoorn plaatst zongebruinde strandfoto’s

Waarschijnlijk kon Lieke van der Hoorn niet wachten tot haar vakantie op het zonovergoten Bali eindelijk begon. Daarom neemt de blondine gelijk goed gebruik van de omstandigheden om optimaal te genieten van de zon en de zee. Tijdens de eerste vierentwintig uur op Bali maakt Lieke al talloze foto’s van zichzelf en van de omgeving. Zo is op onderstaande fotoreeks te zien dat Lieke gelijk de zee in is gedoken met een surfplank. Het lijkt er zelfs op dat Lieke haar surfboard heeft uitgekozen bij haar knal gele zwempakje, of andersom natuurlijk. Ook is het duidelijk niet de eerste zonnige vakantie van Lieke dit jaar, want ze is al enorm bruin terwijl ze er nog maar net is aangekomen. Een andere foto die er echt uitspringt is de foto van Lieke en haar zusje. Zo zitten de goede genen duidelijk in de familie want Lieke haar zusje Wies van der Hoorn mag er ook zeker wezen. De twee blondines kijken zwoel in de camera tijdens hun droomvakantie.

Lees ook: Foto: Model Lieke van der Hoorn maakt volgers wild met flinterdun topje

Lieke van der Hoorn ligt heerlijk te genieten

Het is voor Lieke van der Hoorn duidelijk een erg zonovergoten zomer. Zo komt de blondine want nog maar net terug van haar vakantie op Ibiza en ze gaat al bijna direct door naar de volgende zonnige bestemming. Gelukkig heeft Lieke ook wat mooie plaatjes gemaakt op het Spaanse eiland Ibiza. Op onderstaande foto is te zien dat Lieke op een handdoekje in een lekker ligbedje aan het genieten is van de zon. Het is natuurlijk erg belangrijk om op de juiste plekken bruin te worden voor de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!