Foto: Model Lieke van der Hoorn maakt volgers wild met flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Lieke van der Hoorn heeft maar weer een keer speciaal voor haar volgers een nieuwe spannende foto gemaakt. 

Lieke van der Hoorn staat bekend om haar heerlijke outfits

Als er iets is wat Lieke van der Hoorn goed kan, dan is het wel het maken van hele verleidelijke foto’s van zichzelf. De knappe blondine is daar onderhand echt een kei in geworden. En met haar spannende foto’s is ze altijd bezig met het verleiden van haar fans. Die vinden alles wat Lieke hun kant op stuurt natuurlijk gewoon goed. Daar worden ze blij van. Lieke heeft slechts één ding nodig om een goede foto te maken en dat is een heerlijke outfit. Dat hebben alle foto’s van de knappe blondine dan ook met elkaar gemeen. Ze zijn allemaal gemaakt, terwijl Lieke in een heerlijk pakje voor de camera staat. En dat is natuurlijk enorm genieten. De knappe blondine staat er inmiddels ook om bekend. Foto: Model Lieke van der Hoorn schijnt dwars door haar witte t-shirt heen

Lees ook: Foto: Model Lieke van der Hoorn schijnt dwars door haar witte t-shirt heen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Het strakke shirtje van Lieke van der Hoorn

De zeer strakke outfit van Lieke van der Hoorn zorgt er natuurlijk wel voor dat al haar fans met grote ogen van verbazing staan te kijken. Natuurlijk vinden zij Lieke sowieso een knappe vrouw om te zien. Maar als ze dan ook nog eens zo’n strak topje aantrekt, dan vinden ze het helemaal geweldig. De fans van Lieke worden in de comments onder de video dan ook helemaal wild. En geef ze eens ongelijk. De aantrekkelijke blondine ziet er in haar topje zo goed uit dat je alleen maar kan genieten van deze heerlijke dame. Haar foto’s zijn ook zeker de moeite waard om even te bekijken.

Lees ook: Video: Model Lieke van der Hoorn danst in microscopisch klein rokje tijdens wild feestje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Behalve een mooi lichaam heeft Lieke van der Hoorn ook een heel knap snuitje

Natuurlijk is het lichaam van Lieke van der Hoorn om van te smullen. Maar ze heeft nog veel meer mooie features die ervoor zorgen dat ze zulke mooie foto’s van zichzelf kan maken. En eentje daarvan is haar ongelooflijk knappe snoetje. Haar gezicht is zeker een van de features van haar lichaam waar de meeste mannen zonder problemen zo op vallen. Het totaal plaatje van de prachtige blondine klopt enorm. Er zijn maar weinig mannen te vinden die Lieke van der Hoorn niet een van de knappere vrouwen van het land vinden. Het prachtige model weet met haar uiterlijk al haar fans helemaal te raken. Die staan elke keer flink te staren wanneer Lieke weer een nieuw kiekje online heeft gezet. En dat vindt Lieke zo’n leuke reactie dat ze voorlopig nog niet zal stoppen met het plaatsen van al die leuke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?