Foto: Lieke van der Hoorn draagt slechts een handdoekje in haar hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn verwent volgers met een mirror-selfie waar ze slechts een handdoekje draagt!

Lieke neemt volgers mee tijdens ontspannend dagje!

Hebben jullie wel eens zo’n enorme behoefte gehad aan ontspanning dat je het liefst de hele dag in je handdoekje zou willen rondlopen? Nou, Lieke van der Hoorn in ieder geval wel! Onze favoriete influencer heeft het zo druk gehad de laatste tijd dat ze even helemaal toe was aan een momentje voor zichzelf. En wat is er nou beter dan een heerlijk hotelverblijf om even helemaal tot rust te komen? Lieke heeft dan ook haar intrek genomen in een prachtig hotel en geniet daar met volle teugen van haar vrije tijd. En wat blijkt? Onze lieve Lieke heeft zich zo ontspannen gevoeld dat ze het liefst de hele dag in haar handdoekje rondloopt. En wie kan haar dat nou kwalijk nemen? Het is toch heerlijk om jezelf even helemaal te laten gaan en gewoon te genieten van het moment? Dus laten we Lieke vooral haar ding laten doen en lekker in haar handdoekje laten rondlopen. En wie weet, misschien inspireert ze ons wel om ook eens wat meer tijd voor onszelf te nemen en lekker te ontspannen in een heerlijk hotel. Want dat hebben we allemaal wel eens nodig, toch?

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn draagt zo min mogelijk kleding op hotelkamer

lieke van den hoorn

Modieus outfitje van Lieke met leuke inkijk

Onze beeldschone Lieke straalt als nooit tevoren in haar nieuwste outfitje! Met haar lange benen en prachtige figuur ziet ze er werkelijk fantastisch uit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de leuke inkijk die ze ons geeft. Lieke draagt namelijk een topje dat haar rondingen perfect positioneert waar menig vrouw jaloers op zou zijn. En wij kunnen het niet helpen, maar we moeten toegeven dat het ons een beetje afleidt van de rest van haar outfit. Maar dat is natuurlijk niet erg, want Lieke laat maar weer eens zien dat ze niet alleen ontzettend stijlvol is, maar ook nog eens een prachtige verschijning is. Dus laten we vooral genieten van haar mooie outfit en de leuke inkijk die ze ons geeft!

Lees ook: Lieke van der Hoorn trekt al haar kleding uit voor fotoshoot

Lieke straalt in knellend topje op festival

Lieke van der Hoorn kan haar geluk niet op, het eerste festival van het jaar is eindelijk aangebroken! Samen met haar beste vriendin betreedt ze het terrein van DGLT in Amsterdam, gehuld in de meest prachtige outfit. De zon schijnt fel en de muziek dreunt door de boxen. Maar dat is niet het enige wat dreunt, want met haar outfit steelt Lieke de show. Haar topje heeft een leuke inkijk waar menig festivalganger niet omheen kan. Het is een waar spektakel om te zien hoe Lieke en haar vriendin dansen op de muziek, terwijl ze iedereen betoveren met hun modieuze outfits. Zelfs de artiesten op het podium nemen een kijkje en geven een knipoog naar Lieke. Het belooft een onvergetelijke dag te worden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.