Lieke van der Hoorn trekt al haar kleding uit voor fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlandse schoonheden heersen al langer over de internationale modellenwereld. Ook Lieke van der Hoorn deed harten sneller kloppen in een onthullende fotoshoot… 

Lieke van der Hoorn trekt kleding uit voor Italiaans modemerk

Lieke van der Hoorn is één van de bekendste Nederlandse Instagrammodellen, en voor goede redenen. De Assendelftse hartenbreker is een blonde schoonheid, compleet met zwoele blik en volle lippen. Onderhand heeft Lieke meer dan honderdduizend volgers op Instagram en begint ze ook door te breken in de magazines en Parijse catwalks. Ook het Italiaanse merk Intissimi kon niet meer om de blonde heen.

Omringd door het prachtige landschap van Marrokko steelt de 24-jarige Lieke volledig de show in een kanten setje. Ze postte de foto op haar Instagram en had in afzienbare tijd duidenden likes. Harten gingen sneller kloppen, de bloeddruk gaat omhoog en fans zijn razend enthousiast: “Je ziet er stralend uit met je mooi setje”, “Beeldschoon” en nog vele andere. Lieke voelt zich klaar voor de lente in het mooie setje. En terecht, volgens de reacties. “Wat een meesterwerk”, reageert één volger over zowel het setje als Lieke.
De modellencarrière van Lieke van der Hoorn

Zwoele foto’s hebben voor Lieke van der Hoorn onderhand geen geheimen meer. De 24-jarige Assendelftse is al jaren een prominent gezicht op Instagram en is onderhand ook één van de reizende sterren in de modellenwereld. Lieke vertelde in een 2019 interview met Noordhollands Dagblad dat haar populariteit op Instagram een “uit de hand gelopen hobby” is geweest, maar aan haar professionaliteit is momenteel geen twijfel meer aan. Ook de overstap naar een fulltime modellenbaan was voor Lieke een bewuste keus: “Ik heb een geweldige tijd gehad”. Wel maakte ze na twee jaar de keus om toch nog het Amsterdamse studentenleven in te stappen. Hier heeft ze samen met vriendinnetje Sylvana de Jong Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. De optimale combinatie van beauty and brains, merken we wel!
De carrière van Lieke van der Hoorn maakt nu grote sprongen. Zo postte Lieke dat ze deel uitmaakt van de beauty én kledingcampagne van het modemerk Lefties en liep ze in onthullende doorzichtige topjes op de catwalk van Etam in Parijs. Ook is het Nederlandse model steeds vaker te vinden op internationale feesten. Zo postte Lieke eerder een foto van haar outfit voor het promotie event van Intissimi waar ze gepast rondliep in een zwarte kanten topje.

Lieke van der Hoorn werkt aan haar zomer body in Marokko

Dat Lieke van der Hoorn geen moeite heeft met ongekleed rondlopen is wel duidelijk: ze post regelmatig onthullende foto’s op Instagram waar ze zeer zelden bedekt opstaat en ook in officiële fotoshoots heeft het model weinig gêne. Met zo’n lijf snappen we dit volledig. Ook tijdens haar vakantie in Marokko heeft de 24-jarige optimaal genoten van de zon. Op een foto van het zwembad bij haar vakantie accommodatie loopt Lieke met nat haar rond in een kleine en op shots van haar ontbijtplannen heeft ze korte broekjes en cropped topjes aan. Zo bouwt ze wel het mooiste kleurtje op, wat ook meteen zichtbaar is op de zwoele shoot van Intissimi. Dat Lieke haar boekje ook leest in huidkleurige topjes en losse broeken is wellicht meer een persoonlijke keuze, maar wij hebben er absoluut geen problemen mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!