Foto: Lieke van der Hoorn draagt zo min mogelijk kleding op hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn poseert uitgebreid in haar hotelkamer voor de allermooiste foto’s. De blondine heeft ervoor gekozen zo min mogelijk aan te trekken.

Lieke van der Hoorn poseert in schaarse outfits

De knappe Lieke van der Hoorn reist de hele wereld af voor haar werk als model. Zo is het niet gek dat de blondine de ene naar de andere opdracht binnensleept als model, want deze is super knap. Lieke lijkt er enorm van te genieten om de wereld over te reizen voor haar modellenwerk. Uiteraard is Lieke ook veel te vinden in Parijs, één van de meest belangrijke steden wat modellenwerk betreft. Het lijkt erop dat Lieke in Parijs hard heeft gewerkt, want in een paar dagen laat ze vele looks zien. Twee foto’s van Lieke haar reeks zijn genomen op een hotelkamer en met wel erg weinig kleren aan. Zo is te zien op de derde foto dat Lieke languit op de grond ligt met haar bovenlichaam half steunend tegen de muur. Lieke heeft enkel een wit topje aan die nogal doorschijnend is. Rechts van de foto is een fotograaf te zien die het moment vastlegt. Een andere opvallende foto in de reeks is degene waar Lieke enkel een aan heeft terwijl ze poseert in de spiegel. Het is wel te zien dat Lieke haar volgers verwent met alle foto’s uit Parijs.

Lieke van der Hoorn gaat los op onstuimig voertuig

Naast haar werk als model is Lieke van der Hoorn stiekem best een stoere meid. Zo plaatst de blondine onderstaande fotosessie in het midden van de woestijn. Lieke was namelijk in Marokko, in Marrakesh te vinden. Hier heeft het model waarschijnlijk lekker genoten van het weer en het eten. Ook heeft Lieke een stoere activiteit ondernomen, namelijk quad rijden. Het lijkt er zelfs op dat Lieke zelf heeft gereden, tenminste als we de foto’s mogen geloven die ze deelt. Het zou natuurlijk kunnen dat iemand anders stiekem door de woestijn op de quad heeft gereden en dat Lieke enkel even heeft geposeerd op het ding. Het model ziet er in ieder geval erg stoer uit op de quad.

Lieke van der Hoorn slooft zich uit in sportschool

Het leven van een model is behoorlijk zwaar, want ze moeten meer dan ieder ander mens op hun gezondheid en uiterlijk letten. Het is niet de bedoeling dat een model zoals Lieke van der Hoorn zichzelf helemaal laat verslonzen. Daarom gaat Lieke ook regelmatig naar de sportschool om haar in shape te houden. Op onderstaande foto is Lieke weer in de sportschool te vinden na haar tripje naar Parijs. Lieke geeft eerlijk toe best veel moeite te hebben met sporten en gezond eten wanneer ze op reis is. Daarom heeft Lieke zich waarschijnlijk gelijk weer herpakt na alle croissants in Frankrijk en is ze gelijk naar de gym gegaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!