Foto: Lieke van der Hoorn beleeft wazig avontuurtje in doorschijnende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn is een beeldschoon model die alles behalve verlegen is. Ook nu weer verrast ze haar volgers met een doorschijnende jurk.

Lieke van der Hoorn staat met regelmaat in schaarse kleding geposeerd. Normaal gesproken doet ze dit vooral voor fotoshoots. Deze keer heeft ze het speciaal voor haar eigen volgers gedaan. In een doorschijnende jurk beleeft ze een wazig avontuurtje.

De juwelen van Lieke van der Hoorn spreken boekdelen

Het doorschijnend jurkje van Lieke van der Hoorn is aan de bovenkant lekker open. Doordat het aan de bovenkant zo heerlijk open is, zijn de juwelen van de prachtige blondine slecht bedekt. Er valt dus genoeg te zien bij de prachtige dame in kwestie. Naast de bovenkant, die dus lekker open hangt, schijnt de stof bij haar voorgevel ook nog eens door. Hierdoor is meer dan de helft van haar prachtige juwelen niet meer bedekt. Het lijkt erop dat ze een lekker avondje uit ging met wat vriendinnen. Even lekker een drankje doen en daarna eventueel op stap. Met een alcoholisch drankje in haar hand beleeft ze een wazig avontuurtje. Wie haar deze avond tegenkwam heeft de avond van zijn leven gehad. Wat een verleidelijk jurkje bij een verleidelijke dame.

Lieke van der Hoorn klapt letterlijk dubbel in superkort topje

Het beeldschone model is weer bezig met een fotoshoot. Ditmaal heeft ze een superkort topje aan. Voor de fotoshoot wordt er alleen wel iets aan haar gevraagd wat je niet vaak voorbij ziet komen. Lieke van der Hoorn moet namelijk helemaal dubbel klappen. En niet naar voren, nee de knappe blondine moet naar achteren. Ze gaat sensueel op haar knieën zitten en begint zich langzaam naar achteren te buigen. Ze pakt haar enkels vast en blijft in deze positie zitten. Het is een bijzonder gezicht. Wanneer ze in deze positie zit worden haar juwelen naar voren gedrukt en komt haar verleidelijk lijf nog beter uit de verf. Ze begint een paar keer op en neer te bewegen en haar volgers worden helemaal wild. Wanneer je Lieke van der Hoorn dit ziet doen, dan snap je waarom haar volgers door het dolle heen zijn.
Lieke van der Hoorn kleed zich schaars in december

Het weer buiten wordt kouder en kouder en er wordt zelfs gesproken van een witte kerst dit jaar. Dit betekend voor de meeste mensen dat de dikke jassen uit de kast worden getrokken. Handschoenen aan, muts op en ze kunnen naar buiten toe. Lieke van der Hoorn denkt daar heel anders over. Die gaat met een superkort rokje naar buiten waardoor haar bovenbenen niet eens bedekt zijn. Ze heeft nog wel een paar hoge laarzen aan maar die komen niet verder dan haar knieën. Haar jasje heeft ze verleidelijk over zich heen hangen. Gelukkig is Lieke van der Hoorn van zichzelf al enorm heet, en doet de kou haar helemaal niks.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...