Foto: Lieke Martens ligt op de grond in openhangend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens is zeer actief, maar kan ook enorm genieten van een dagje vrij. Dat doet ze niet in voetbaltenue, maar in extra comfortabele kleding!

Lieke Martens deelde onlangs een kiekje via Instagram. Waar we de voetbalster van PSG normaal gesproken kennen als een nuchtere meid, lijkt dat na het zien van deze foto verleden tijd te zijn. Lieke Martens gooit het even over een andere boeg..

Lieke Martens ligt languit op het tapijt

Op de foto is te zien hoe Lieke Martens op de grond ligt met een outfit die een beetje openhangt. Zulke kiekjes komen uit een onverwachte hoek van de brunette, want normaal zie je Lieke vooral op een voetbalveld, of in reclames van een sieradenmerk, of vakantiefoto’s. Nu lijkt Lieke het anders te willen aanpakken, iets persoonlijker dus. In ieder geval is de foto zelf nog altijd redelijk onschuldig, ze ligt namelijk samen met haar hond op de grond. “Besties” zet ze bij de foto. Terwijl Lieke en de hond in de camera kijken wordt dit kiekje geschoten. Ze lijkt helemaal gelukkig te zijn, nu ze met haar hond is. En dat openhangende topje, zou vast niet bedoeld zijn om haar volgers mee te verleiden. Of wilt Lieke hier tóch een stiekeme hint geven aan die 1.3 miljoen fans?

Lees ook: Foto: Lieke Martens toont schitterende benen in de kleedkamer

Lieke Martens deelt romantisch moment met vriend

Lieke Martens is natuurlijk al een tijdje gelukkig samen met de keeper van Sparta, Benjamin van Leer. De twee zijn een heus ‘power koppel’ en plaatsen regelmatig kiekjes samen. Zo ook nu weer, waar Lieke een romantisch avondje met Benjamin deelt. Ze is kennelijk blij dat hij weer terug is van vakantie; “He’s back, vakantieganger“. Het is duidelijk te zien dat de twee het naar hun zin hebben. Ze spelen een potje kaarten, en Benjamin schudt de kaarten met een flinke lach op zijn gezicht. Ook Lieke, die achter de camera staat, is ook blij met de terugkeer van haar vriend. Ze heeft hem gemist..

Lees ook: Video: Lieke Martens deelt heerlijke beelden van trillende beentjes

Lieke Martens deelt eerste beelden in de stad van de liefde

Lieke Martens maakte onlangs natuurlijk de transfer van FC Barcelona, naar PSG. De brunette zal hiermee nóg meer geld verdienden dan wat ze al deed, en natuurlijk in Parijs spelen. Hiervoor verhuisde de brunette natuurlijk ook naar de Franse hoofdstad, want dat is nou eenmaal wel zo handig. Via Instagram deelt Lieke hoe haar eerste paar weken in Parijs zijn verlopen, samen met vriend Benjamin van Leer natuurlijk, want die twee zijn onafscheidelijk. Zo bezoeken ze natuurlijk de Eiffeltoren, zitten ze bij verschillende cafétjes, laten ze de hond uit bij de Champs-Elysées en tot slot deelt Lieke nog foto’s van de verhuisdozen. De twee lijken helemaal in extase. Ze zijn gelukkig dat ze in Parijs zijn ingeburgerd, en kunnen niet wachten om hier te gaan wonen. Althans, als we de foto’s moeten geloven dan. “First weeks in Paris“, vervolgt Lieke Martens.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!