Foto: Lieke Martens toont schitterende benen in de kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd verleidelijke voetbalster Lieke Martens laat haar schitterende benen stralen in de kleedkamer. Gelukkig staat het allemaal op beeld. 

Lieke Martens staat bekend als de beste vrouwelijke voetballer van Nederland. En omdat voetbal soms toch wel een beetje een ruige sport kan zijn, kun je daar als vrouw niet bepaald je vrouwelijkheid tonen. Maar voetbalster Lieke Martens legt zich daar absoluut niet bij neer. Die probeert toch keer op keer om een andere kant van zichzelf te laten zien dan de stoere voetballer. Met haar nieuwste foto vanuit de kleedkamer is dat gedeeltelijk gelukt. Hoewel je wat meer van Lieke te zien krijgt, neemt ze niet bepaald de meest aantrekkelijke pose aan. Wel heeft Lieke voor het plaatje nog snel iets in haar hand gestopt. Haar nieuwe verslaving wordt zo goed zichtbaar.

Lees ook: Video: Lieke Martens deelt heerlijke beelden van trillende beentjes

Lieke Martens is helemaal weg van TimTams

Je kan het op onderstaande foto goed zien, Lieke Martens is helemaal weg van deze lekkere koekjes. Eigenlijk pas een TimTam natuurlijk niet in het dieet van een profvoetbalster, maar af en toe een klein beetje zondigen moet natuurlijk kunnen. Al helemaal als het om zoiets lekkers gaat als een TimTam. Tenminste, zo staat Lieke Martens in de wedstrijd. Zij weet over het algemeen zich erg goed aan haar eigen trainingsschema en dieet te houden, maar af en toe een klein beetje snoepen moet ook gewoon kunnen. Sterker nog, Lieke is er zo weg van dat ze de koekjes deelt op haar Instagram. Ze houdt ze trots in de lucht.

De knappe benen van voetbalster Lieke Martens

Op bovenstaande foto zijn de mooie beentjes van de knappe voetbalster erg goed zichtbaar. Lieke Martens heeft ook gewoon mooie benen, en die deelt ze graag. Bijvoorbeeld door spannende fotoshoots te doen, waarbij Lieke verleidelijk in een auto zit. Haar volgers vinden dit soort plaatjes van Lieke natuurlijk helemaal geweldig en kunnen telkens niet wachten tot er weer eentje voorbij komt. Lieke vindt het wel fijn om een keer wat anders aan te mogen trekken dan haar voetbal tenue en dus doet ze altijd graag mee aan dit soort fotoshoots. De lange benen van de voetbalster zijn natuurlijk al voldoende om dit een mooie foto te vinden, maar Lieke geeft er ook nog eens een hele verleidelijke blik bij. Dat maakt het prachtige plaatje wel helemaal af.

Lieke Martens is verreweg de knapste voetbalster

Natuurlijk hebben we in Nederland een hoop prachtige voetbalsters rondlopen, maar met haar verleidelijke blikken weet Lieke Martens ze toch echt allemaal flink te overtreffen. Lieke bezorgt met haar leuke foto’s, al haar volgers een fantastische dag. En dat is natuurlijk een welkom cadeau. Lieke is voorlopig nog niet van plan om te stoppen met fotoklussen en dat betekent dat je tussen de wedstrijden en trainingen door nog steeds kan genieten van Lieke Martens haar prachtige foto’s. En daar wordt iedereen toch wel erg gelukkig van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!