Foto: Leontine Borsato pakt vol andere vrouw op de mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leontine Borsato is al even gescheiden van Marco Borsato. Het lijkt erop dat ze het nu over een hele andere boeg gooit, er is namelijk een foto opgedoken waarop ze zoent met een vrouw!

De hele soap rondom Marco Borsato, wie heeft het nou niet mee gekregen. De buitenwereld zag Marco en Leontine als ‘het’ perfecte koppel. Toch bleek niets minder waar en zijn ze na een relatie van 20 jaar gescheiden. Na een lange tijd is Leontine dus weer ‘single en ready to mingle’.

Leontine Borsato geeft vrouw passievolle zoen

Leontine is sinds een hele lange tijd weer een single vrouw. Naar velen geruchten dat Marco Borsato en Leontine weer bezig waren, werd uiteindelijk duidelijk dat het definitief voorbij is tussen die twee. Leontine staat nu dan ook zoenend op de foto in het bijzijn van anderen. Het gaat hier om haar vriendin Merel die ze een zoen geeft. Marco hoeft dan ook niet de andere kant op te kijken en kan weer opgelucht adem halen.

Leontine Borsato in luchtig jurkje

De knappe brunette heeft een aantal mooie foto’s gedeeld van haar vakantie in Ibiza. Dit doet ze in een aantal luchtige jurkjes. In een mooi groen jurkje staat ze op een leuke plek een foto te maken. Ze staat namelijk op een echte Ibiza achtige plek Dit ziet er precies uit zoals bij vele mensen thuis nu. Ibiza style is namelijk helemaal in de mode. Elke man die een vrouw heeft die van een wisselend interieur houdt, moet er aan geloven. Met deze foto krijgen haar volgers ook een goede indruk van de vakantie. Ze straalt dan ook als nooit te voren. De vakantie heeft de knappe Leontine goed gedaan.
Leontine Borsato intiem met een hele hoop dames

Leontine laat zich lekker verwennen. Samen met een heleboel dames zitten ze lekker allemaal dicht bij elkaar. Leontine moet er natuurlijk met kop en schouders boven uitsteken. Alle andere dames moeten even op hun knieën gaan zitten zodat de camera Leontine ziet. De belangrijkste dame moet je natuurlijk niet wegstoppen in een hoekje, dat kan echt niet.

Marco Borsato moet zijn ogen dicht doen voor nieuw vriendje Leontine Borsato

Marco Borsato kan zijn ogen maar beter even dichtdoen. Waar het er langere tijd nog op leek dat de twee tortelduifjes weer terug bij elkaar kwamen lijkt het nu verder weg dan ooit te voren. Leontine Borsato is namelijk volop aan het daten. Dit keer gaat het om multimiljonair John Huiberts. Na roddels van juice-koningin Yvonne Coldeweijer heeft de manager van Leontine Borsato gereageerd. De geruchten zijn waar, maar het zit nog in een heel vroeg stadium. John Huiberts is dan ook de eerste man waar Leontine in het openbaar mee date. Het lijkt er dus op dat Marco Borsato zijn geliefde Leontine nu definitief kwijt is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!