Foto: Knoeiende Nochtli houdt heel weinig kleren aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli Peralta Alvarez deelt een stel beelden via Instagram. De fitness-influencer houdt vrij weinig kleding aan, na het knoeien van haar drankje..

Nochtli Peralta Alvarez deelt een stel wel héél beelden via Instagram. De brunette was zowaar op haar gym-outfit aan het knoeien, en besloot zich om te kleden. Je kan natuurlijk niet met een vlek naar de sportschool. Echter leek Nochtli wel héél weinig kleding over te houden, toen ze eenmaal was omgekleed. Tóch presenteert ze de mooie outfit aan haar volgers, met een kusje eraan toegevoegd. Nochtli is klaar om te zweten in de sportschool!

Nochtli Peralta Alvarez presenteert luchtige gym-outfit

Nochtli Peralta Alvarez deelt een stel kiekjes voordat ze de sportschool induikt. Wie Nochtli een beetje kent, weet dat ze bijna iedere dag wel in de sportschool te vinden is en dat ze een echte gym-influencer is geworden. Beter gezegd, een ‘gymfluencer‘. De brunette deelt regelmatig verschillende kiekjes en video’s van haar workouts, wat leidt tot groot geluk bij haar volgers. Die volgers kunnen zich opnieuw schrap gaan zetten, want de brunette heeft weer wat klaarliggen voor hen. Dit keer maakt Nochtli een foto in de spiegel, met haar gym-outfit. Door middel van een kusje presenteert ze deze outfit aan haar volgers, en voor deze tijd van het jaar, lijkt de outfit zeer koud te zijn. Ze besloot om niet veel kleding aan te trekken, nadat ze geknoeid had op haar broek; “Needed to change legging because I threw matcha over myself“. Ze heeft d’r legging in ieder geval ingewisseld voor een andere beeldschone legging. Pas je op dat je niet teveel kou vat in deze outfit, Nochtli?

Lees ook: Video: Topfitte Nochtli laat zich tijdens workout van achteren bekijken

Nochtli Peralta Alvarez trekt broekje zomaar naar beneden

Nochtli Peralta Alvarez probeert haar volgers altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden met haar dagelijkse activiteiten. Dat lukt haar redelijk, want het is natuurlijk ook onderdeel van haar baan. Met ruim 1 miljoen volgers is dat wel het minste wat er van haar gevraagd wordt. Zo gezegd, zo gedaan en de blondine plaatst haar ‘Weekly photo dump‘. Nochtli neemt haar week met ons door. Op de eerste foto zien we gewoon een mooie selfie van de brunette. Niet veel bijzonders, wel een prachtig uitzicht. Hierna volgt een foto van een bananen-cake, die Nochtli gebakken had. Leuk, maar nog niet veel spannends dus. Een hoop selfies en poezen-video’s later komen we aan bij tóch wel het opvallendste stuk van de week. Het is ook de laatste foto, die Nochtli in de collage zet. ‘Best for last‘ heeft Nochtli wel héél serieus genomen, want dit kiekje is net een verborgen parel. Op de foto is te zien hoe Nochtli voor de spiegel staat, en zowaar haar broekje naar beneden trekt. Waarom ze dit doet, is niet helemaal duidelijk. In ieder geval vond de ex-politieagente het nodig om delen van haar te laten zien, dus besloot ze de foto gewoon te maken. Geen straf, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?