Video: Topfitte Nochtli laat zich tijdens workout van achteren bekijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli is een van de bekendste sport influencers van ons kikkerlandje. Nu laat ze haar volgers ook een keer van achteren mee genieten.

De prachtige brunette was een van de eerste sport influencers. Doordat ze er zo vroeg bij was heeft ze nu een flink aantal volgers. Deze volgers kunnen dagelijks genieten van een hete workout video. De video die Nochtli nu alleen heeft gedeeld is nog een stuk heter.

Nochtli geeft inkijkje van haar achterwerk

De prachtige influencer Nochtli is weer volop aan het trainen. Na er lang uit te hebben gelegen met een hernia, is ze nu weer op de weg terug. Haar volgers hebben het lang zonder heerlijke workout video’s moeten doen. Nu ze weer terug is laat ze zich ook gelijk van haar beste kant zien. Dit is namelijk haar achterkant. Tijdens een hete workout gaat ze een oefening doen waar we het achteraanzicht van te zien krijgen. Tijdens de oefening loopt ze verleidelijk een trap op. Wanneer haar benen één voor één naar boven bewegen komen haar rondingen goed tevoorschijn. Het is van achteren heerlijk meegenieten. Wat zijn haar volgers dan ook blij dat Nochtli weer terug is van haar blessure.

Nochtli geeft tips hoe je het beste kan overleven in de sportschool

De winter komt langzaam dichterbij. Hoe dichterbij de winter komt hoe kouder het wordt. Ook Nochtli merkt dat het steeds kouder wordt buiten. Met de energierekening wordt het niet alleen buiten kouder, maar ook in de sportschool. Met deze tips overleef je de kou in de sportschool en blijf je optimaal sporten. Wanneer je met een legging sport, zoals de meeste dames, moet je er een wijde sportbroek over heen doen. De tweede tip is warme sokken aantrekken. Deze zorgen ervoor dat je voeten warm blijven en warme voeten betekent een warm lichaam. Naast deze tips heeft Nochtli nog wel een paar tips. Gelukkig heeft ze voor deze tips een video gemaakt.

Nochtli trekt broek bijna uit

Zo nu en dan deelt de knappe influencer haar workout programma. Dit keer laat ze zien hoe ze haar buik aan het trainen is. Wanneer ze haar buik wil laten zien trekt ze haar broekje naar beneden. Ze trekt het broekje alleen zo ver naar beneden dat die bijna uitvliegt. Als ze even niet aan het opletten was, dan konden haar volgers volop genieten.

Nochtli kleurt helemaal paars in de sportschool

Om zo’n prachtig lichaam als Nochtli te krijgen moet je uitstekend je best doen. De knappe brunette is daarom ook elke dag in de sportschool te vinden. Is zo vaak sporten alleen wel goed voor je? Nochtli kleurt namelijk helemaal paars in de sportschool. Gelukkig gaat het in dit geval om een wonderschoon paars pakje. Wat staat het de mooie influencer toch goed!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!