Foto: Knappe atlete Emma Oosterwegel (25) laat volgers watertanden met foto van heerlijk trio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Oosterwegel heeft weer een ontzettend mooie foto online gezet. De leuke atlete laat haar fan watertanden bij het mooie plaatje.

De leuke atlete heeft besloten om heel even een groepsfoto te maken met twee andere mooie dames uit de atletiek. Samen met Sofie Dokter en Anouk Vetter, schittert Emma Oosterwegel op de foto. De dames hebben alle drie hun strakke atletiek pakje aan en laten daarmee de Nederlandse mannen flink watertanden. De foto is dan ook ontzettend leuk om naar te kunnen kijken. Emma Oosterwegel weet wel hoe ze een plaatje moet maken dat haar volgers interesseert. Dat gaat haar voor alsnog altijd goed af. De leuke dame weet als geen ander hoe ze zichzelf op de foto moet zetten. Maar dat talent heeft ze ook als er andere atletes bijkomen. De dames maken in ieder geval flink indruk.

Lees ook: Wordt Emma Oosterwegel de nieuwe favoriet op de Olympische zevenkamp?

Emma Oosterwegel is een atlete om rekening mee te houden

De getalenteerde brunette is absoluut een dame om rekening mee te houden. Ze is niet alleen ontzettend goed in wat ze doet, maar weet verder ook nog eens zeer mooie foto’s te maken. En dat is voor haar volgers natuurlijk wel erg interessant. Die smullen van al die leuke plaatjes die de atlete hun kant op gooit. Emma heeft ook niet zoveel schaamte. Haar zeer kleine atletiek pakjes komen gewoon op de foto. Dat vindt ze helemaal niet erg. Daardoor wordt elke foto van Emma gelijk een stukje leuker om te zien.

Lees ook: Is Emma of Hanneke Oosterwegel het mooiste zusje op de Olympische Spelen?

Anouk Vetter staat ook mooi op de foto

Naast Emma kan je natuurlijk ook genieten van blondine Anouk Vetter. De atlete staat heel erg mooi op het bovenstaande plaatje, maar haar eigen foto’s zijn ook erg fijn om te zien. De blondine heeft sowieso wel pap gegeten van het maken van mooie plaatjes. Kijk maar naar de foto hieronder. Daarop kan je duidelijk zien dat Anouk een kei is in zichzelf goed op de foto zetten. Haar mooie vormen komen perfect uit in het zonnige kiekje. Ze heeft een jurkje aangedaan, waardoor je al haar geweldige kanten ziet. De foto laat gelijk goed zien waarom mensen fan zouden moeten zijn van Anouk en dat is precies wat zo’n foto zou moeten doen.

Sofie Dokter is de laatste dame van het leuke trio

Als laatste op de foto zat daar nog Sofie Dokter. De leuke atlete ziet er op elk plaatje weergaloos goed uit. Met haar mooie foto’s weet Sofie altijd een pluspuntje te halen bij de Nederlandse mannen. Er zijn twee redenen dat mensen haar zo mooi vinden. Als eerste is er haar ontzettend mooie en aanstekelijke lach. Je wordt gewoon blij als je daar naar kijkt. Daarnaast heeft Sofie ook nog eens geweldige vormen waar je als man alleen maar van kan smullen. Laat beide nou toevallig op de foto hieronder staan. Dan krijg je even een goed beeld van deze mooie sporter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.