Is Emma of Hanneke Oosterwegel het mooiste zusje op de Olympische Spelen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zusjes Oosterwegel veroveren snel de wereld van de atletiek. De bloedmooie rijzende sterren van de sportwereld mogen zich bewijzen op de Olympische Spelen.

De zusjes Oosterwegel, Hanneke en Emma, zijn hard op weg om de top van de Nederlandse atletiek wereld te veroveren. Beide zusjes zijn extreem goed in hun eigen expertise en mogen daarom zich bewijzen op de Olympische Spelen. Er zit dus een hoop atletisch talent bij de familie Oosterwegel. De bloedmooie zusjes zijn de rijzende sterren van de Olympische Spelen. Maar de vraag blijft natuurlijk, wie van deze twee is nu het mooist?

Lees ook: Oranje Leeuwin Kika van Es schittert op Olympische Spelen
Een strijd tussen zussen

Emma en Hanneke mogen zich opmaken voor hun eerste Olympische Spelen, en dat is natuurlijk extreem spannend. Het komt niet vaak voor dat twee familieleden tegelijkertijd op de Spelen mogen presteren. En al helemaal niet beide voor de eerste keer. Dat maakt van Emma en Hanneke een primeur in de sportwereld. Alle ogen zijn op de zusjes gericht. En dat betekent dat er heel vaak de vraag gesteld gaat worden ‘wie is beter?’. Emma maakt zich op voor de zevenkamp en Hanneke zit in de selectie voor de 4×400 meter. Beide zusjes doen dus eigenlijk compleet wat anders. vergelijken is moeilijk. Gelukkig is er nog Instagram, daar vallen de zusjes namelijk moeiteloos met elkaar te vergelijken.

Serieuze Hanneke

Misschien komt het omdat ze de oudste van de twee is, maar Hanneke is bloedserieus als het op haar sport aankomt. Dat zie je wel aan de foto’s die ze plaatst op haar Instagram profiel. Hanneke is een no-nonsense type, dat vol voor de sport gaat. Dat verklaart waarom ze ook mee mag doen aan de Olympische Spelen.
Hanneke in haar zomerse jurk

Maar ook Hanneke weet hoe belangrijk het is om te ontspannen. Daarom zoekt ze af en toe lekker de buitenlucht op. In haar zomerse jurkje werpt ze nog even een verleidelijke blik naar al haar fans, voordat ze een dagje heerlijk gaat genieten van de rust.
De goedlachse Emma

De jongste van de twee zusjes is de goedlachse Emma. Met haar mooie ogen en lieve lach doet ze het hoofd van iedere man op hol slaan. Als Hanneke de serieuze zus is, dan is Emma toch wel de meer spontane van het duo.

Emma’s wilde avonturen

Ook heeft Emma een hele avontuurlijke kant. Bijvoorbeeld toen ze op haar vakantie ging duiken met roggen. Emma is dus niet alleen een heel sportief, amar ook een heel avontuurlijk typje. Iemand die altijd weet te verassen.
Maak je keuze

Naar wie je voorkeur ook uit gaat, beide zussen zijn extreem getalenteerde sporters die hun plek in Tokyo meer dan verdiend hebben. Je zal de komende jaren dus nog veel van de zusjes Oosterwegel gaan horen. Dat is mooi, want dat betekent dat je nog even hebt om je keuze tussen de zusjes te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!