Wordt Emma Oosterwegel de nieuwe favoriet op de Olympische zevenkamp?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heeft de bloedmooie Emma Oosterwegel genoeg talent in huis om het te schoppen tot een gouden medaille op de Olympische Spelen?

De eerste dag van de Olympische zevenkamp is officieel voorbij. Tijd dus om de tussenstand te bekijken. De bloedmooie Emma Oosterwegel staat slechts op een magere elfde plek met haar 3752 punten. Toch is de Nederlandse topsporter favoriet in Tokyo op het moment. De reden? Emma verbreekt keer op keer persoonlijke record en pushed zichzelf elk moment om het beter te doen. De vrouwelijk Rocky Balboa, maar dan op de Olympische Spelen. Een underdog waar mensen graag voor juichen.

Lees ook: Is Emma of Hanneke Oosterwegel het mooiste zusje op de Olympische Spelen?

Het regende records voor Emma

Met drie persoonlijke records voor de prachtige sporter was het een goede dag. Ze pakte misschien niet de winst op elk onderdeel en kwam slechts tot plaats nummer elf, maar Emma heeft in ieder geval laten zien dat ze absoluut tot het uiterste durft te gaan voor een plekje op het podium. Daarbij is de zevenkamp nog bij lange na niet gespeeld, en dus is er nog genoeg kans voor Emma om dat podium te halen. Maar zelfs als een podiumplek er niet in zit voor de beeldschone atleet, dan kan ze in ieder geval zeggen dat ze er alles aan gedaan heeft om op de eerste plek te eindigen.
De concurrentie van Emma

De concurrentie op de Olympische Spelen is al erg fel, maar ook binnen de familie is er een flinke concurrentiestrijd gaande. De zus van Emma, de net zo prachtige Hanneke, is ook Olympisch sporter. En de zusjes strijden al jaren om wie van hen nu de absolute beste is. Een zussenstrijd die zowel op de atletiekbaan, als daarbuiten plaatsvindt. Ook op Instagram is het lastig om in te schatten wie van de beide zusjes nu beter is. Ze hebben allebei hun mooie kwaliteiten.
Aan de voorbereiding kan het niet liggen

Emma heeft de afgelopen maanden keihard getraind om het beste van zichzelf te kunnen laten zien op de Olympische Spelen. En dat bewijs kan je allemaal terugvinden op haar Instagram pagina. Emma is een topatlete in topvorm. Van sprinten tot de sportschool, binnen sporten en buiten sporten, Emma doet het allemaal. Maanden van intensief trainen worden dan ook goed beloond. Emma kan zich niet alleen meten met de beste sporters van de wereld op het moment, ze is ook nog eens keer op keer haar eigen grenzen aan het verleggen en betere records voor zichzelf aan het vestigen.

Emma is in ieder geval de mooiste sporter

Of ze nu goud pakt of niet, Emma heeft in ieder geval al een andere prijs binnen. Namelijk de prijs voor mooiste sporter op de Olympische spelen. Met haar prachtige contouren, lieve lach en ogen om in te verdrinken is Emma absoluut een dame om in de gaten te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!