Foto: Kletsnatte Emma Heesters ligt te genieten na frisse duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is aan het genieten van haar vakantie. De blondine is lekker aan het zwemmen en druk bezig met zonnen. Emma plaatst een foto waar ze als een echte zeemeermin net het water uitkomt..

Emma Heesters geniet van strandvakantie

De mooie Emma Heesters is lekker op vakantie. Na al haar honderden optredens de afgelopen tijd was het eindelijk tijd om even rust te nemen. De blondine moet haar stem natuurlijk ook even rust gunnen zodat ze daarna weer de sterren van de hemel kan zingen. Emma is niet zomaar naar een bestemming toe om te genieten van haar vakantie, ze is namelijk op de Malediven. Samen met voetbal vriend Wesley Hoedt ligt Emma dagenlang te genieten van de witte stranden en de felblauwe zee. Natuurlijk moet Emma ook een beetje aan haar kleurtje denken en dus is de zangeres flink bezig om bij te bruinen.

Emma Heesters rust uit na zwemsessie

Gelukkig is Emma Heesters niet iemand die alleen maar op haar strandbedje ligt want Emma is ook niet vies van een duik in het mooie water. Als een echte zeemeermin gaat Emma het water door en daarna is het weer tijd om uit te rusten. Dat betekent dat vriend Wesley weer aan het werk moet want er moeten wel foto’s worden gemaakt. Emma komt op de foto net uit het water en is nog kletsnat. Gelukkig heeft ze al wel een badjas aangetrokken om even rustig op te drogen. Daarbij ligt Emma op een soort net boven het water, ze moet wel oppassen dat ze niet weer in het water valt! Emma durft wel want ze heeft allerlei mooie kettingen om haar nek hangen dus hopelijk raakt ze die niet kwijt in de zee. Bij de foto schrijft Emma dat ze zich net een zeemeermin voelt en ook Emma haar volgers zeggen dat ze zo als zeemeermin door kan. Emma heeft haar benen van de foto afgesneden dus wie weet verstopt de blondine haar vissen vin wel.

Lees ook: Emma Heesters beloont volgers met betoverende foto van strand-outfit

Emma Heesters gaat in het zand voor vriend

Ondertussen zijn Emma Heesters en vriend Wesley Hoedt al weer een poosje samen. De twee poseren regelmatig uitgebreid voor foto’s en het is natuurlijk een echt bekend Nederlands koppel. Wesley heeft uit zijn vorige relatie twee kinderen waar Emma dus de bonus moeder van is geworden. Het ziet ernaar uit dat Emma het heel goed kan vinden met het zoontje en dochtertje van haar vriend. Het lijkt erop dat de twee kinderen echter niet mee zijn op vakantie naar de Malediven. Het is dus echt een vakantie voor het koppel samen. Wellicht hadden de twee met hun drukke planningen wel weer zin om wat tijd met elkaar te kunnen doorbrengen. Dat lijkt heel goed te lukken want de foto’s blijven maar komen van de droomvakantie. Op de meeste foto’s heeft Emma alleen een bikini aan en liggen ze lekker te genieten van het mooie weer. Toch wou Emma waarschijnlijk nog een spannender plaatje en dat is gelukt. Op Instagram staat een foto waarbij Emma op haar knieën in het zand voor Wesley zit. De twee lijken heel gelukkig samen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!