Emma Heesters beloont volgers met betoverende foto van strand-outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters geeft een cadeau aan haar volgers door middel van deze prachtige foto. De zangeres houdt wel van een beetje .

Emma Heesters is lekker aan het relaxen in de Malediven! De zangeres is samen met haar vriend Wesley Hoedt er even lekker tussenuit gekropen. Voor de voetballers is het nu natuurlijk ook vakantie, dus voor Wesley is dit de optimale kans om even lekker er tussenuit te knijpen met zijn bloedmooie vriendin Emma. De twee delen veel beelden van hun verblijf, en de kiekjes van de blondine mogen natuurlijk niet achterblijven. Maar nu beloont Emma Heesters haar volgers met een wel heel foto.

Emma Heesters beloont volgers met kiekje

Onlangs plaatste Emma Heesters een wel heel opvallende foto vanuit de Malediven. Nu de blondine hier optimaal aan het uitrusten en genieten is, kunnen er natuurlijk ook de beste foto’s worden gemaakt. De blondine zette een foto op Instagram waarin ze te zien is in bijzonder weinig kleding. Met een verleidelijk en knalblauw bikini topje poseert de blondine voor de camera. Dit is al een beloning op zich, maar de blondine maakt het nog gekker. In haar story zet ze namelijk dat iedereen die een blauw hartje reageert, een like krijgt van haar. En wie wilt dat nou niet, een like van de enige echte Emma Heesters. Ze is lekker aan het uitrusten, en dat is volledig verdient. Na mega veel shows met de Vrienden van Amstel, en nog solo-shows van de zangeres zelf, heeft Emma deze rust meer dan verdient.

Lees ook: Wauw: Zingende Emma Heesters betovert haar volgers met luchtig topje

Emma Heesters is een echt feestbeest

Onlangs deelde Emma Heester nòg een opvallende foto via Instagram. Op deze foto was Emma zelf te zien, op het podium. Hiermee wilde Emma iets duidelijk maken, waarschijnlijk hoe leuk haar leven is op dit moment. Want op de foto is Emma aan het optreden, maar de beschrijving onder de foto zegt alles; “Ik heb wel 100 kleine feestjes in een jaar“. Wilt Emma hiermee pronken dat ze zoveel feestjes en optredens heeft? In ieder geval liegt de blondine er niet om. Met 12 shows met Vrienden van Amstel en ook nog ontzettend veel solo optredens heeft Emma inderdaad mega-veel ‘feestjes’ en optredens. Dus de zangeres zegt eigenlijk wel waar het op staat.

Emma Heesters Youtube-kanaal

Wie Emma Heesters goed kent, weet dat ze natuurlijk een Youtube kanaal heeft. Veel mensen kennen de blondine vooral als Nederlandse zangeres, alleen haar Youtube kanaal is de reden dat de blondine groot is geworden. Hierop covert ze allerlei nummers, en vooral nummers uit India. Waarom de zangeres dit doet, is niet volledig duidelijk, maar het scoort fantastisch. Met 5.5 miljoen abonnees op het kanaal is Emma inmiddels een heuse Youtube-hit. Haar video’s behalen gemiddeld allemaal wel boven de twee miljoen views. Emma is dus niet alleen in Nederland bekend, maar ook ontzettend bekend in India! Wat een wereldster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.