Emma Heesters beloont volgers met betoverende foto van strand-outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters geeft een cadeau aan haar volgers door middel van deze prachtige foto. De zangeres houdt wel van een beetje pikant.

Emma Heesters is lekker aan het relaxen in de Malediven! De zangeres is samen met haar vriend Wesley Hoedt er even lekker tussenuit gekropen. Voor de voetballers is het nu natuurlijk ook vakantie, dus voor Wesley is dit de optimale kans om even lekker er tussenuit te knijpen met zijn bloedmooie vriendin Emma. De twee delen veel beelden van hun verblijf, en de pikante kiekjes van de blondine mogen natuurlijk niet achterblijven. Maar nu beloont Emma Heesters haar volgers met een wel heel pikante foto.

Emma Heesters beloont volgers met pikant kiekje

Onlangs plaatste Emma Heesters een wel heel opvallende foto vanuit de Malediven. Nu de blondine hier optimaal aan het uitrusten en genieten is, kunnen er natuurlijk ook de beste foto’s worden gemaakt. De blondine zette een pikante foto op Instagram waarin ze te zien is in bijzonder weinig kleding. Met een verleidelijk en knalblauw bikini topje poseert de blondine voor de camera. Dit is al een beloning op zich, maar de blondine maakt het nog gekker. In haar story zet ze namelijk dat iedereen die een blauw hartje reageert, een like krijgt van haar. En wie wilt dat nou niet, een like van de enige echte Emma Heesters. Ze is lekker aan het uitrusten, en dat is volledig verdient. Na mega veel shows met de Vrienden van Amstel, en nog solo-shows van de zangeres zelf, heeft Emma deze rust meer dan verdient.

Lees ook: Wauw: Zingende Emma Heesters betovert haar volgers met luchtig topje

Emma Heesters is een echt feestbeest

Onlangs deelde Emma Heester nòg een opvallende foto via Instagram. Op deze foto was Emma zelf te zien, op het podium. Hiermee wilde Emma iets duidelijk maken, waarschijnlijk hoe leuk haar leven is op dit moment. Want op de foto is Emma aan het optreden, maar de beschrijving onder de foto zegt alles; “Ik heb wel 100 kleine feestjes in een jaar“. Wilt Emma hiermee pronken dat ze zoveel feestjes en optredens heeft? In ieder geval liegt de blondine er niet om. Met 12 shows met Vrienden van Amstel en ook nog ontzettend veel solo optredens heeft Emma inderdaad mega-veel ‘feestjes’ en optredens. Dus de zangeres zegt eigenlijk wel waar het op staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters Youtube-kanaal

Wie Emma Heesters goed kent, weet dat ze natuurlijk een Youtube kanaal heeft. Veel mensen kennen de blondine vooral als Nederlandse zangeres, alleen haar Youtube kanaal is de reden dat de blondine groot is geworden. Hierop covert ze allerlei nummers, en vooral nummers uit India. Waarom de zangeres dit doet, is niet volledig duidelijk, maar het scoort fantastisch. Met 5.5 miljoen abonnees op het kanaal is Emma inmiddels een heuse Youtube-hit. Haar video’s behalen gemiddeld allemaal wel boven de twee miljoen views. Emma is dus niet alleen in Nederland bekend, maar ook ontzettend bekend in India! Wat een wereldster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!