Dankzij Dominique Hazeleger kunnen we niet wachten op nieuw seizoen Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson is weer helemaal terug. En deze knappe oud-kandidate is er ook weer klaar voor om mee te doen. 

Het spannende programma Expeditie Robinson komt weer terug. Maar alleen niet in de gebruikelijke variant. Expeditie komt met een soort all-star editie komend jaar. Daarin keren oud (bijna) winnaars terug om te bewijzen dat ze het nog steeds in zich hebben. Een van de kandidaten die weer terug komt is Dominique Hazeleger, die voor haar deelname aan Expeditie Robinson nog een onbekende vrouw was. Maar inmiddels kent iedereen haar naam en kijkt iedereen ook weer uit naar de terugkeer van deze prachtige dame.

Lees ook: Wordt Dominique Hazeleger (21) de nieuwe Miss Nederland?

Uiteindelijk mag Dominique Hazeleger toch nog op televisie

Het was even spannend of Dominique ook echt op televisie zou verschijnen. In eerste instantie zou het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson namelijk alleen maar bij Videoland te zien zijn. Maar toen viel The Voice of Holland opeens weg van de buis. En in dat gat op de zaterdagavond springt nu Expeditie Robinson. Met Videoland kan je wel al een aflevering vooruit kijken, als je echt heel erg nieuwsgierig bent.

Spot jij Dominique op deze leuke foto?

Dominique deelt heel enthousiast al het nieuws rondom Expeditie Robinson. Ze is duidelijk erg enthousiast over haar deelname aan het programma. Ze deelt dan ook gelijk zodra deze beschikbaar is de groepsfoto met alle kandidaten. je moet goed speuren alleen om Dominique te vinden. Ze hadden de verleidelijke kandidate wel een prominenter plekje kunnen geven op de foto. Ze is immers een van de belangrijkste redenen dat mensen straks voor de buis zitten te kijken. Hopelijk weet Dominique het weer ver te schoppen. Dan kan je namelijk heerlijk lang genieten van deze knappe vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.