Dankzij Dominique Hazeleger kunnen we niet wachten op nieuw seizoen Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson is weer helemaal terug. En deze knappe oud-kandidate is er ook weer klaar voor om mee te doen. 

Het spannende programma Expeditie Robinson komt weer terug. Maar alleen niet in de gebruikelijke variant. Expeditie komt met een soort all-star editie komend jaar. Daarin keren oud (bijna) winnaars terug om te bewijzen dat ze het nog steeds in zich hebben. Een van de kandidaten die weer terug komt is Dominique Hazeleger, die voor haar deelname aan Expeditie Robinson nog een onbekende vrouw was. Maar inmiddels kent iedereen haar naam en kijkt iedereen ook weer uit naar de terugkeer van deze prachtige dame.

Lees ook: Wordt Dominique Hazeleger (21) de nieuwe Miss Nederland?
Uiteindelijk mag Dominique Hazeleger toch nog op televisie

Het was even spannend of Dominique ook echt op televisie zou verschijnen. In eerste instantie zou het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson namelijk alleen maar bij Videoland te zien zijn. Maar toen viel The Voice of Holland opeens weg van de buis. En in dat gat op de zaterdagavond springt nu Expeditie Robinson. Met Videoland kan je wel al een aflevering vooruit kijken, als je echt heel erg nieuwsgierig bent.

Spot jij Dominique op deze leuke foto?

Dominique deelt heel enthousiast al het nieuws rondom Expeditie Robinson. Ze is duidelijk erg enthousiast over haar deelname aan het programma. Ze deelt dan ook gelijk zodra deze beschikbaar is de groepsfoto met alle kandidaten. je moet goed speuren alleen om Dominique te vinden. Ze hadden de verleidelijke kandidate wel een prominenter plekje kunnen geven op de foto. Ze is immers een van de belangrijkste redenen dat mensen straks voor de buis zitten te kijken. Hopelijk weet Dominique het weer ver te schoppen. Dan kan je namelijk heerlijk lang genieten van deze knappe vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!