Zangeres Krystl verzuipt tijdens Expeditie Robinson en moet naar huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson All Stars stuurt in tegenstelling tot vorig seizoen wél gewoon kandidaten naar huis! Zangeres Krystl is één van de eerste ongelukkigen. De kleine blondine kan het allemaal gewoonweg niet bijbenen, en verzuipt…

Vol goede moed begon zangeres Krystl aan haar tweede kans bij Expeditie Robinson All Stars. Toch moest ze al héél vlug haar koffers pakken. Geen verliezerseiland, geen troostprijs, maar gewoon keihard exit. Wat gebeurde er?

Voormalig finalist Krystl moet Expeditie verlaten

In dit nieuwe seizoen van Expeditie Robinson doen alleen maar (halve) finalisten mee uit eerdere seizoenen. Elke deelnemer weet dus al goed hoe het is om een maand lang te overleven op een onbewoond eiland en om te strijden voor je plek. Zo ook zangeres Krystl. Ze deed mee in 2014 en schopte het tot de finale, waar ze verloor van Kay Nambiar. Tijdens haar tweede Expeditie loopt het allemaal even anders… Ze moest er tot haar grote schrik al tijdens de tweede aflevering uit! Het was een enorme nederlaag die de blonde vocalist even goed moet verwerken. Toch had ze het stiekem al een beetje aan kunnen zien komen…

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper heeft belangrijke stem in Expeditie Robinson

Krystl verzuipt en offert zichzelf op voor de groep

Toen Krystl op het meerendeel van de stemmen haar naam zag staan en wist dat ze naar huis moest, leek ze dat lot te accepteren: “Het is niet anders”. “Er moet iemand naar huis van dit leuke team en ik ben niet de sterkste”. Hiermee lijkt Krystl zich te realiseren dat er dit seizoen een enorm verschil is met toen ze in 2014 meedeed: iedereen is ijzersterk. Als piepkleine blonde dame tussen al die sterke opponenten leek ze gewoonweg te verzuipen! Daarom ziet ze het als opoffering. Hoewel ze het natuurlijk wel super jammer vindt, kan ze er vrede mee hebben. Hiermee is Krystl de allereerste die naar huis gestemd wordt. Daar zegt ze het volgende over: “Het is gewoon klote, vorige expeditie is mijn naam nooit op een briefje gekomen…”

Kleine Krystl gebruikt lengte

Ze denkt dat ze is weggestemd omdat anderen waarschijnlijk verwachten dat ze niet zo sterk is vanwege haar lengte. De andere eilanders hebben haar daarmee onderschat. Omdat Krystl zo klein is, zou ze niet goed kunnen presteren in de groepsopdrachten. Maar in de proef die voorafging aan de eilandraad heeft Krystl wel haar visitekaartje afgegeven. Ze moesten over een draaiende ton lopen zonder er af te vallen om vervolgens een bamboestok uit de lucht te trekken. Krystl was één van de weinigen uit het team die het haalde. Zo heeft ze toch laten zien dat klein zijn niet per se slecht is bij Expeditie Robinson. Uiteindelijk gaat het in het programma ook veel om uiterlijk vertoon. En dat is bij Krystl gewoon ondermaats; tussen alle macho’s en beresterke dames gaat ze kopje onder!

Alleen maar sterren in dit seizoen Expeditie Robinson

Dit bijzondere seizoen van Expeditie Robinson wordt gepresenteerd door nieuwe gezichten. Art Rooijakkers en Geraldine Kemper presenteren het programma. Geraldine heeft zelf ook al eerder meegedaan aan Expeditie als deelneemster en hield het toen ook lang vol. Nu de kampen verdeeld zijn, kan ook worden gespeculeerd over welke deelnemers bondjes met elkaar aan zullen gaan en welke deelnemers niet lang in het spel zullen blijven. Kamp Zuid bestaat uit Ferry Doedens, Dominique Hazeleger, Mariana Verkerk, Dio, Hugo Kennis, Niels Gomperts en Sebastiaan Labrie. Kamp Noord bestaat uit oud-deelnemers Bertie Steur, Thomas Dekker, Rita Berger, Jan Bronninkreef, Edith Bosch en Carlos Platier Luna. Wie zich aan zijn of haar beloften houdt, of wie er een mes in andermans rug gaat steken gaan we volgende week weer meemaken!

Lees ook: Geraldine Kemper onthult beschamend geheim in Expeditie Robinson: “Echt fout”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.