Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Vannacht vindt de aflevering van de Game of Thrones opvolger House of Dragon plaats waar iedereen al weken van spreekt. Er wordt namelijk een flinke sprong in de tijd gemaakt in het verhaal. En daarom is er besloten om geheel andere actrices te casten voor een aantal van de hoofdrollen. De twee belangrijkste dames aan het hof in Westeros worden vervangen door hun ‘volwassen’ tegenhangers. Dat betekent dat je afscheid moet nemen van wat bekende gezichten. Nu is het hopen dat de nieuwe actrices net zo goed zijn in de rol als hun jonge varianten. Hoe dan ook zal het even wennen worden. Maar als House of Dragon de stijgende lijn die ze te pakken hebben door kunnen zetten, dan kan het alleen maar meevallen.

Lees ook: Foto: Beeldschone Emily Carey valt op met scènes in House of the Dragon

Een hoop nieuwe gezichten in House of Dragon

De afgelopen weken hebben de kijkers genoeg tijd gehad om aan bepaalde personages te wennen, bijvoorbeeld actrice Milly Alcock als prinses Rhaenyra Targaryen. Maar wanneer de tijdlijn straks naar voren springt, wordt de 22-jarige actrice vervangen om met die verandering mee te gaan. Ze zal worden vervangen door de 30-jarige Emma D’Arcy. Dat is misschien niet een hele grote wijziging in leeftijd, maar toch ziet Emma D’Arcy er een stuk volwassener in het gezicht uit dan Milly. En dat helpt wel als je een televisieserie maakt. Hetzelfde gebeurt met het personage Alicent Hightower, gespeeld door Emily Carey. Die rol zal worden overgenomen door Olivia Cooke. Ook de personages Leana, gespeeld door Nova Foueillis-Mosé, en Laenor, gespeeld door Theo Tate, worden vervangen.  Acteurs Nanna Blondell en John MacMillan zullen de rollen op zich nemen.

nieuwe trailer voor aankomende aflevering House of Dragon

Kun je niet wachten op de aflevering van morgen, dan kan je hieronder alvast een klein voorproefje zien. En die ziet er best veelbelovend uit. Het is nu hopen dat de nieuwe acteurs de serie net zo’n eer aan doen als de acteurs wiens rollen ze overnemen. House of Dragon heeft al bewezen dat het een goede opvolger is voor game of Thrones en kijkers zitten elke week op het puntje van hun stoel. Het zou zonde zijn als dat alles tot een halt wordt toegeroepen, als de nieuwe acteurs niet goed genoeg zijn. Het valt wel weer precies in de traditie van Game of Thrones om bepaalde rollen na zoveel tijd te recasten. Helemaal als het om oudere versies van eerdere personages gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!