Foto: Beeldschone Emily Carey valt op met scènes in House of the Dragon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emily Carey ontpopt zich tot favoriet van de fans bij House of the Dragon. Deze schitterende dame steelt op Game of Thrones-manier de show!

De nieuwe serie House of the Dragon staat na lang wachten eindelijk online. De serie is in Nederland te bekijken via HBO Max. De serie speelt zich 193 jaar voor de gebeurtenissen van de Game of Thrones serie af. De serie gaat over de val van het huis Targaryen. Emily Carey, die helemaal geen Targaryen-telg speelt, begint zich te ontpoppen tot dé favoriet van de kijker. Dit komt door een spannende belofte: er komen zéér scènes aan!
Emily Carey steelt de show in House of the Dragon

Wanneer iemand de naam Emily Carey zegt zouden de meeste mensen haar niet kennen. Toch heeft deze beeldschone dame al een paar grote rollen achter de rug. Zo speelde ze in de film ‘Wonder Woman’ de jonge Diana. Door dit podium heeft Emily Carey zichzelf aan de wereld kunnen laten zien en speelt ze nu in de nieuwe serie House of the Dragon. De fans zijn al helemaal weg van Emily Carey. Door haar uitstekende toneelspel en haar stralende uitstraling hebben sommige fans zelfs al een crush op Emily Carey. Een fan zegt zelfs “Crushlist updated”.

Emily Carey belooft scènes in HotD

Game of Thrones staat er bekend om dat er scènes in voorkomen. Dat House of the Dragon een prequel is van Game of Thrones komt in de eerste aflevering van de nieuwe serie dan ook gelijk naar boven. De kijker staat er dan ook niet van versteld wanneer er in de eerste aflevering gelijk blote billen te zien zijn. Emily Carey heeft dan ook zelf aangegeven dat er nog veel meer scènes aan zitten te komen. Emily Carey heeft aangegeven dat de directie van House of the Dragon heel goed is omgegaan met deze scènes. De fans moeten nog heel even geduld hebben voordat ze kunnen genieten van Emily Carey en haar scènes, maar benieuwd zijn we zeker!
Milly Alcock de nieuwe Emilia Clarke

De beeldschone Milly Alcock speelt de hoofdrol in de nieuwe serie House of the Dragon. Dit was niet zonder slag of stoot. Op haar zestiende was ze met school gestopt zodat ze zich op haar acteercarrière kon focussen, dit terwijl ze nog geen grote rol had gehad in haar leven. Hierdoor moest ze een bijbaantje nemen als afwasser en op de zolder wonen bij haar moeder. De producers van House of the Dragon gaven haar een kans en die heeft ze dubbel en dwars uitbetaald. De fans vergelijken haar namelijk al met Emilia Clarke die Daenerys Targaryen speelde in Game of Thrones. In de serie heeft Milly Alcock namelijk beeldschoon lang wit haar. In het echt heeft Milly Alcock juist kort blond haar. In de serie draagt ze dus een pruik, maar dat maakt haar niet minder mooi, integendeel juist.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!