Foto: Kelly Piquet onthult trouwplannen met Max Verstappen in bloedmooie jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is op een bruiloft en heeft daar het trouwboeket gevangen! Wie hem vangt is de volgende die gaat trouwen. Dus hebben we hier een primeurtje? 

Trouwplannen voor Kelly Piquet en Max Verstappen?

De knappe Kelly Piquet is op een bruiloft geweest en heeft daar het trouwboeket weten te vangen! Volgens de eeuwenoude traditie zou zij dan de volgende zijn die gaat trouwen. Hebben we hier een primeurtje? Wie weet, misschien is Kelly wel bezig met het plannen van haar eigen bruiloft en was het vangen van het boeket een voorteken van wat komen gaat. Of misschien was het gewoon een leuke traditie waar ze aan mee wilde doen en heeft het verder geen speciale betekenis. In ieder geval feliciteren wij Kelly met het vangen van het trouwboeket en wensen haar veel geluk in de liefde, of het nu binnenkort is of in de toekomst! En wie weet, misschien hebben we inderdaad wel een primeurtje en zal er binnenkort nieuws zijn over een aankomende bruiloft van Kelly Piquet. We zullen het in ieder geval in de gaten houden!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet motiveert Max Verstappen met volledig doorzichtige outfit

Max Verstappen toont zijn grote liefde voor Kelly!

Het lijkt erop dat Max Verstappen zijn grote liefde voor Kelly Piquet heeft getoond! Toen Kelly terugkwam van haar tripje, stonden er een bos rozen en dure bonbons op haar te wachten. Maar dat was nog niet alles, in de bos rozen stond de afkorting “I L Y”, wat staat voor “I Love You”. Dat is natuurlijk ontzettend romantisch en liefdevol! Het lijkt erop dat Max Verstappen zijn liefde voor Kelly niet onder stoelen of banken steekt en dat hij haar graag laat weten hoeveel ze voor hem betekent. Het is altijd mooi om te zien als mensen zo openlijk hun liefde voor elkaar uiten en elkaar in de watten leggen. We kunnen alleen maar hopen dat Kelly en Max nog heel lang gelukkig samen blijven en dat hun liefde voor elkaar alleen maar sterker wordt. En wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft voor dit stel!

Kelly Piquet straalt in prachtig rode jurk!

De knappe Kelly Piquet heeft ons allemaal weer eens betoverd met haar stijlvolle rode jurk! Deze prachtige socialite straalt op elke foto, maar met deze outfit heeft ze ons helemaal omver geblazen. Haar rode jurk past perfect bij haar elegante stijl en benadrukt haar natuurlijke schoonheid. Het is geen verrassing dat ze zo in de smaak valt bij haar fans en bewonderaars. Wie weet welke andere adembenemende outfits Kelly nog in haar kast heeft hangen. Misschien dat ze ons binnenkort weer zal verrassen met een andere stijlvolle look? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om meer te zien van deze stijlvolle socialite!

Prachtig poserende Kelly Piquet met geweldig uitzicht!

Wow, Kelly Piquet ziet er absoluut prachtig uit op deze foto! Ze poseert met een geweldig uitzicht op de achtergrond en lijkt echt te stralen. Haar haren zitten perfect en haar outfit is helemaal on point. Het is duidelijk dat Kelly niet alleen een geweldige coureur is, maar ook een stijlicoon en een natural beauty. Het is altijd fijn om te zien als mensen hun mooiste kant laten zien en zelfverzekerd voor de camera staan. Kelly lijkt hier helemaal in haar element te zijn en dat is mooi om te zien. Hopelijk kan ze nog veel meer van dit soort prachtige foto’s delen en blijft ze ons inspireren met haar stijl en persoonlijkheid!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...