Foto: Kelly Piquet motiveert Max Verstappen met volledig doorzichtige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De adembenemende Kelly Piquet is in Bahrein voor het eerste raceweekend van F1. Met dit soort outfitjes probeert ze Max op haar eigen manier te steunen. Als je van dit doorschijnende pakje niet harder gaat rijden, weten wij het ook niet meer!

Kelly Piquet moedigt Max op zéér verleidelijke wijze aan

Terwijl de adrenaline begint te stijgen voor het eerste raceweekend, nam Kelly Piquet even de tijd om te ontspannen op het prachtige strand van Bahrein. Terwijl de golven rustig de kustlijn aantikken en de wind speelt met de prachtige palmbomen Voelt Kelly zich helemaal op haar gemak met haar tenen in het zand. Haar gedachten waren natuurlijk al een klein beetje bij de eerste Grand Prix van het F1-seizoen. Ook zij heeft een belangrijke taak: Max Verstappen op een zo goed mogelijke manier motiveren voor zijn eerste race. Toch had ze tussendoor nog even tijd om met een glimlach erg verleidelijk te poseren terwijl ze genoot van het prachtige uitzicht op de Perzische Golf. Of hoort dit ook gewoon bij de voorbereiding? Intussen is Max hard op het circuit aan het werk om die eerste P1 van het seizoen binnen te slepen…

Lees ook: Foto: Kelly Piquet gespot in zeer gewaagd sportpakje vlak voor F1-start in Bahrein

kellypiquet_

Wat een prachtig kiekje van Kelly Piquet in Bahrein

Kelly Piquet, het Braziliaanse model en dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet, is niet alleen bekend vanwege haar bekende vader en vriend, maar ook om haar stijlgevoel. Met haar moeiteloze mix van casual en chique en haar aandacht voor detail, is Kelly een voorbeeld geworden voor modebewuste vrouwen over de hele wereld. Of het nou high fashion is, of gewoon een spijkerbroeken met t-shirt – Kelly ziet er uit om door een ringetje te halen! Nu verwent ze zowel haar volgers als Max met onderstaand kiekje. Ze heeft slechts een roze setje badkleding aan, met daar overheen een soort gehaakte broek en vest in dezelfde kleur. Hip, luchtig en bovendien heerlijk om naar te kijken! Met zo’n prachtige inspiratiebron takelt Max Verstappen die eerste overwinning vast binnen!

kelly piquet

Eerste raceweekend van F1 in Bahrein komt eraan!

Het Formule 1-seizoen is van start gegaan en de spanning en opwinding zijn voelbaar over de hele wereld. De coureurs zijn inmiddels helemaal klaar om de strijd aan te gaan gaan op de meest uitdagende circuits ter wereld, en fans kunnen niet wachten om te zien wie er dit jaar met de titel vandoor gaat. Het eerste raceweekend van het seizoen vindt plaats in Bahrein, waar de coureurs hun vaardigheden en snelheid op de proef stellen op het legendarische Sakhir-circuit.

De teams hebben in het winterseizoen hard aan de auto’s gewerkt en stuk voor stuk een waanzinnige prestatie geleverd met hun nieuwe designs. Nu de vraag of hun bolides qua inhoud ook die verwachte prestaties gaat leveren. Zondag start de eerste officiële race van 2023 en dan zien we hopelijk Max Verstappen weer lekker als eerste over die finish rijden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!