Foto: Kelly Piquet onthult het gekke nieuwe helmpje van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen staat er een beetje gek op, bij de nieuwe foto van Kelly Piquet. Of hij heel blij is met dit plaatje is de vraag…

Natuurlijk is de koning van de F1 in het dagelijks leven met alles bezig behalve de sport. Zo is hij nu even lekker op wintersport met Kelly Piquet. En dat heeft hij wel even verdiend. Maar natuurlijk moet er eventjes een foto gemaakt worden van het stel. Maar of Max Verstappen heel erg blij is met deze foto is maar de vraag. Zijn helmpje lijkt namelijk net niet helemaal te passen en de hele look van de coureur is een beetje ongemakkelijk. Nu lijk je al gauw ongemakkelijk naast een mooie dame als Kelly Piquet.

Lees ook: Foto: Ingesneeuwde Kelly Piquet laat zich trekken tijdens vakantietripje

Natuurlijk maakt Kelly Piquet veel kiekjes van Max Verstappen

Max Verstappen had ook wel kunnen weten dat Kelly Piquet veel foto’s van hen beide ging maken. Normaal lijkt het ontzettend moeilijk om beide in een ruimte te krijgen. Met de trainingen en races van Max en het modellenwerk van Kelly, is het bijna onmogelijk om elkaar veel te zien. Dat houdt dan wel weer de relatie vers. Ze hebben elkaar altijd meer dan genoeg te vertellen. Maar het betekent ook dat wanneer ze samen zijn, Kelly natuurlijk veel foto’s van hen beide wil maken. Want wie weet wanneer de volgende keer is dat ze weer samen zo knus kunnen doen. Het valt dus absoluut te begrijpen vanuit Kelly.

Meer zien van Kelly Piquet? Kijk even op Instagram

De mooie vriendin van Max Verstappen deelt misschien niet altijd foto’s van hen samen, maar ook alleen deelt ze mega veel plaatjes. En die wil je gezien hebben, want Kelly ziet er ontzettend goed uit in elke foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.