Foto: Ingesneeuwde Kelly Piquet laat zich trekken tijdens vakantietripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet heeft het in het off-season van de Formule 1 prima naar haar zin. Maar dat doet ze niet met Max Verstappen

Wat is Kelly Piquet toch fijn om te zien. Met haar ongelooflijk goede outfits, maakt het niet uit waar de brunette zich begeeft, want ze heeft altijd wel een matchend pakje aan. Hoewel het off-season in volle gang is, zie je nog steeds geen Max Verstappen aan de zijde van Kelly staan. En fans vinden dat wel een beetje apart natuurlijk. Maar niet getreurd, want Kelly Piquet kan ook prima in haar eentje plezier maken. Dat merk je wel aan de foto’s hieronder.

Kelly Piquet schuifelt twijfelachtig door de sneeuw

Het intrigerende model, beweegt een beetje twijfelachtig door het besneeuwde gebied. Het lijkt erop alsof Kelly met haar hoofd heel ergens anders is. Misschien is dat omdat Max Verstappen er voor de zoveelste keer niet bij lijkt te zijn. Zou Kelly het dan toch zwaarder hebben zonder haar lieve vriend aan haar zijde? Misschien wel. Misschien zijn Max en Kelly ondanks wat het lijkt toch een stukje onafscheidelijker dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Voorlopig schuifelt Kelly echter alleen door de sneeuw, terwijl Max ergens anders zich waarschijnlijk op zijn trainingen stort.

Kelly Piquet maakt dromerige foto voor fans

Natuurlijk wordt er ook eventjes aan de fans van Kelly gedacht. De brunette maakt een bijzonder goede selfie om met hen te delen. Zoals je kan zien heeft Kelly zichzelf helemaal mooi opgemaakt en haar fans beloont met een foto die er absoluut goed uit ziet. De brunette kijkt nog steeds wel een beetje dromerig in de verte. Zou ze nog dromen va Max Verstappen? Of droomt ze van alle mooi comments die mensen achter zullen laten op haar leuke foto. De fans van Kelly zijn over het algemeen erg positief als het om hun favoriete model aankomt. Die lieve berichtjes zullen dan ook zeker binnenstromen.

Kelly Piquet laat zich nog even trekken

Natuurlijk zou Kelly zichzelf niet zijn als ze niet even iets bijzonders had geregeld om te kunnen doen. Zo laat Kelly zich nog even voorttrekken door een hondenslee. En dat is natuurlijk best wel een leuk uitje. Kelly zorgt ervoor dat ze het bijzondere moment goed vastlegt voor haar volgers. Die kunnen dan ook flink meegenieten van de winterse avonturen van Kelly. Terwijl Kelly door de hondenslee wordt voortgetrokken, ziet ze het meest bijzondere uitzicht wat ze in tijden heeft meegemaakt. Voor de mensen die niet op wintersport kunnen, zorgt Kelly er met haar leuke video voor dat ze niks hoeven te missen.

Kelly Piquet is zelfs zonder Max Verstappen druk in de weer

Zelfs wanneer Kelly alleen op stap gaat zonder Max Verstappen, zorgt de brunette ervoor dat ze voldoende te doen heeft. Zo houdt Kelly haar vakanties leuk en hoeft ze niet zo vaak te denken aan Max. Want wanneer Kelly genoeg te doen heeft, dan vergeet ze Max Verstappen al bijna weer. Dat is altijd nog beter dan de hle dag met heimwee rondlopen. Haar fans snappen Kely daarom ook heel goed.

Meer zien van Kelly Piquet doe je natuurlijk op Instagram

Als je nog meer wilt zien van model Kelly Piquet, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar vind je namelijk veel meer mooie plaatjes van de brunette. Op haar pagina hoef je jezelf dus nooit te vervelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.