Foto: Kelly Piquet laat Max Verstappen wéér stikken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet lijkt het wel een beetje gehad te hebben met Max Verstappen, of ja, met zijn wedstrijden dan. Die bekijkt ze gewoon lekker vanuit huis.

Max Verstappen weer in de steek gelaten door Kelly Piquet

Wat is er toch aan de hand tussen Max Verstappen en Kelly Piquet? Waar vroeger Kelly altijd klaar stond langs de baan om Max te verwelkomen na een goede race, lijkt ze dat nu steeds vaker achterwege te laten. Kelly is zeer tevreden, terwijl ze thuis op de bank de wedstrijd volgt. Ook Max lijkt het niet heel erg te vinden dat zijn vriendin nauwelijks interesse toont in zijn races. Gaat het wel goed tussen de twee of moeten mensen zich al zorgen beginnen te maken? Kelly blijft in ieder geval nog wel de wedstrijden van Max volgen en laat online ook zien dat ze dit doet.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet prikt volledig door haar flinterdunne badpakje
Kelly Piquet bekijkt wedstrijd Max Verstappen vanuit huis

De prachtige brunette kijkt de nieuwste race van haar vriendje Max Verstappen vanaf haar luie bank. Het is nu al ongeveer 4 of 5 races op rij dat Kelly niet live aanwezig is op het circuit. Zou er dan wat spelen tussen de twee? Op het internet gaan inmiddels veel roddels rond over een aanstaande breuk tussen Kelly Piquet en Max Verstappen, maar tussendoor lijken ze elkaar toch nog soms even te zien. Ze lijken dus alsnog wel tijd te maken om in ieder geval samen leuke dingen te doen. Vorig weekend bijvoorbeeld waren ze samen nog met Nyck de Vries op een boot. Toch is het wel een beetje verdacht dat ze er de laatste tijd zó weinig is. Aan de andere kant heeft Kelly Piquet natuurlijk ook gewoon een ontzettend druk leven met haar modellen carrière, dus kan het gewoon zijn dat ze echt geen tijd heeft om Max de wereld over te volgen.

Lees ook: Foto: Zonnebadende Kelly Piquet laat niks aan de verbeelding over

Kelly Piquet vermaakt zich wel zonder Max verstappen

De knappe brunette weet haar dagen wel aardig te vullen, ook zonder haar vriendje aan haar zijde. Als Kelly niet bezig is met het doen van fotoshoots of het bijwonen van modeshows, dan is ze wel haar social presence aan het vergroten door mooie en verleidelijke foto’s te maken. Dat doet ze meestal, terwijl ze bezig is met iets ontspannends, zoals het nemen van een bad. En natuurlijk zien die foto’s van Kelly er een partij mooi uit. Mensen beginnen zich alleen door die foto’s wel steeds meer af te vragen of Max en Kelly nog steeds een ding zijn. Aangezien ze allebei het heel druk hebben en zoveel leuke avonturen zonder elkaar beleven. Het voordeel daarvan is wel weer dat wanneer ze elkaar zien, ze altijd wel iets te melden hebben. Het zal dus niet snel stil vallen tussen de twee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!