Foto: Zonnebadende Kelly Piquet laat niks aan de verbeelding over

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Kelly Piquet laat vooral niks aan de verbeelding over. De aantrekkelijke brunette gaat op de foto er helemaal voor. 

Kelly Piquet weet flink te verleiden met bijzondere foto

De aantrekkelijke brunette weet met haar bijzondere foto flink te verleiden. Dat merk je wel als ze zo in een van haar heetste zwempakjes ligt te zonnebaden. Kelly heeft er geen enkele moeite mee zo te zien om iets meer van zichzelf prijs te geven. En dat is natuurlijk erg prettig, want de knappe brunette kan zich zo van haar beste kant laten zien. In haar strakke zwemkleding weet Kelly haar volgers volledig te betoveren. En dat met slechts minimale inzet. De verleidelijke schoonheid heeft niet voor niks zoveel trouwe fans die helemaal wild worden wanneer zij een foto online zet. Die hebben al jaren geleden besloten dat zij kostte wat het kost Kelly zullen volgen. En met goede reden, want ze krijgen er vele mooie foto’s voor terug.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet pleziert Max Verstappen op afstand in extreem kort rokje

Prachtige Kelly Piquet bedekt lichaam met bijna niks

De wonderschone brunette weet het voor elkaar te krijgen om haar lichaam praktisch niet te bedekken bij het maken van haar laatste foto. En natuurlijk krijgen haar volgers het daar ontzettend heet van. De aantrekkelijke brunette weet met haar looks wel een hop los te maken bij haar brave fans. Als je dit soort foto’s ook ziet dan wordt het meteen in één keer duidelijk waarom Max Verstappen als een blok gevallen is voor de aantrekkelijke dame. Daar was niet heel veel voor nodig. Sterker nog, hoe minder Kelly Piquet aan heeft, des te beter komt haar verleidelijke lichaam over. Daarmee weet Kelly wel weer goed de aandacht van haar publiek te trekken. Het prachtige model maakt zich niet zo heel erg druk over welk deel van haar lichaam wel of niet bedekt is. Het belangrijkste voor Kelly Piquet is dat haar foto er goed uit komt te zien. En dat is in dit geval wel heel erg goed gelukt.

Lees ook: Foto: Nauwelijks aangeklede Kelly Piquet filmt zichzelf in de badkamer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

De heerlijke selfie van de knappe Kelly Piquet

Natuurlijk is er genoeg bij Kelly om van te kunnen genieten. Behalve haar fantastische lichaam, heeft ze ook nog eens een erg verleidelijk snoetje waar je simpelweg van smelt. De selfies van dit heerlijke model zijn dan ook spectaculair om naar te mogen kijken. Kelly Piquet weet namelijk tegelijkertijd een soort ‘Girl Next Door’ look over zich heen te hebben en enorm te verleiden met haar prachtige kiekjes. En dat lukt vooralsnog nog maar weinig vrouwen om dat tegelijk te doen. De aantrekkelijke brunette wet met haar foto’s dus een hoop emoties los te maken bij haar mannelijke fans. Die smullen van dit soort hete plaatjes van de knappe dame. Jammergenoeg is Kelly natuurlijk al eventjes bezet. Wat boft die Max Verstappen ook gigantisch met deze heerlijke vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.