Foto: Kelly Piquet prikt volledig door haar flinterdunne badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet werkt regelmatig samenwerken met goede doelen, maar deze keer trekt ze op een wel heel bijzondere manier alle aandacht naar haar post.

Dat Kelly Piquet samenwerkt met diverse goede doelen kijken we niet meer van op. De bloedhete brunette heeft lang en breed bewezen een hart van goud te hebben. Logisch dus ook dat ze vaak bijspringt om de aandacht naar diverse organisaties te trekken. Kelly is een vrouw van vele talenten, maar alle ogen naar zich toehalen is ze ook geweldig in. En deze keer kiest ze al helemaal voor een onvergetelijke manier!

Kelly Piquet prikt door flinterdun zwempakje heen voor goed doel

Wie de Instagram van Kelly Piquet al eens voorbij heeft zien komen weet dat de brunette regelmatig bloedhete plaatjes post. En waarom ook niet? Kelly is overduidelijk één van de knapste vrouwen op social media en door haar relatie met Max Verstappen is ze ook nog eens een van de meest zichtbare! Voeg daar haar passie voor goede doelen en de wereld helpen aan toe, en je krijgt meerdere samenwerkingen met goede doelen. Toch springt deze recente fotoshoot er toch echt bovenuit. Kelly schrijft erbij de aandacht te willen vestigen op enkele bedrijven die zich bezighouden met plastic afval in de oceaan. En onze aandacht trekken lukt zeker! Al richten wij ons toch iets meer op Kelly’s overheerlijke figuur. Want de 34-jarige schoonheid poseert in wel héél dunne zwemsetjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 Alleen het eerste plaatje brengt ons al spontaan tot watertanden. En hoe kan het ook anders? Niet alleen worden we verwend met een bloedhete Kelly terwijl ze zeiknat de zee uit klimt. Nee, ze draagt er ook nog eens een loeistrak zwempakje bij! En als kers op de taart: de outfit lijkt van een flinterdun stofje gemaakt te zijn. Je kan namelijk echt alles zien! Het dunne zwempakje laat niets aan de verbeelding over en zo kan je optimaal meegenieten van Kelly’s spectaculaire lichaam. En dat wordt allemaal nét wat suggestiever gemaakt om dat Kelly uit koude wateren lijkt te klimmen. Logisch dus dat haar lijf zo reageert, toch? Ons hoor je in ieder geval echt niet klagen, want wát een hete foto! Wij kunnen onze ogen er echt niet vanaf halen. En dan hebben we de rest nog geeneens gezien!

Kelly Piquet pronkt met strak figuur in bloedhete zonnebad-foto

Ook het kiekje waarin Kelly Piquet ligt te zonnebaden is namelijk om van te watertanden. Wij lopen sowieso al flink warm van dergelijke strandfoto’s, maar een vrouw als Kelly maken de uitgerekte poses toch wat pikanter. En ook haar outfit helpt er niet bij! De bloedhete brunette verschijnt namelijk weer in een loeistrak zwempakje. En we durven het bijna niet te zeggen, maar die had ze wellicht een maatje groter kunnen pakken. Al levert dit natuurlijk ook de allerlekkerste kiekjes op. Kelly pronkt namelijk met haar strakke figuur in de suggestieve pose en met het dunne zwempakje aan laat ze niets aan de verbeelding over. Terecht ook, want dit soort foto’s loopt iedereen flink warm voor. Kelly lijkt haar doel moeiteloos bereikt te hebben. Deze heerlijke kiekjes vergeten wij nooit meer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Volgers Kelly Piquet woest over “hypocriete” post

De bloedhete fotoshoot weet echter niet alleen waardering te genereren bij de fans van Kelly Piquet. Over de kiekjes zelf wordt natuurlijk weinig geklaagd. Wie wordt nou niet gelukkig van dat soort heerlijke shots? Wat Kelly erbij schrijft komt in de comments echter flink onder vuur te liggen. Kelly vertelt een diepe waardering voor de schoonheid van de natuur te hebben, en daarom ook samen te werken met bedrijven die plastic uit de oceaan halen. En die zin blijkt bij verschillende mensen behoorlijk in het verkeerde keelgat te vallen! Vooral van hypocrisie wordt de bloedhete influencer meerder keren beschuldigd. Logisch ook, want Kelly vliegt regelmatig met haar privé vliegtuig en zowel vader als liefde Max Verstappen verdienen hun geld met benzine verbranden. En enkele volgers hebben het daar flink zwaar mee. Kelly haar comments zijn flink verdeeld, maar over de foto’s geen slecht woord, natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.