Foto: Kelly Piquet heeft geheime liefde naast Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is dik aan tussen Kelly Piquet en Max Verstappen. Toch kijkt Kelly wel héél verlekkerd naar deze stiekeme andere liefde!

Na een stillere periode is Kelly Piquet weer zéér actief op Instagram, en dat juichen we toe! De brunette houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van haar leven als model, ondernemer en bekend persoon. Zo ook nu. De vriendin van onze Max Verstappen deelt een foto terwijl ze op een terras zit. In principe niet heel speciaal, totdat je het bijschrift leest: Kelly onthult haar wel héél speciale band met wat ze daar voorbij ziet komen! Als we deze blik moeten geloven, is Kelly helemaal in de wolken. Moet Max zich zorgen maken om dit verliefde kiekje van de brunette?

Kelly Piquet heeft nóg een liefde naast Max

Mannen opgelet: zoek een vrouw die precies zo naar je kijkt als Kelly doet op deze foto! Je zou zeggen dat deze foto goed nieuws is voor Max Verstappen. Helaas is de Red Bull-coureur in geen velden of wegen te bekennen op dit kiekje! Kelly kijkt namelijk naar een andere liefde, die op dat moment door een ober richting haar tafeltje gebracht werd. Max hoeft zich gelukkig niet écht zorgen te maken. Het gaat namelijk om een dampend bord frietjes! Op de tweede foto zien we de brunette teleurgesteld kijken, omdat de ober uiteindelijk niet naar háár tafel liep met haar lievelingskostje. Ze weet het zelf treffend te beschrijven: “When you see the fries approaching but then realise they are not for your table 🍟😐”. Max is stiekem best een geluksvogel dus. Een vriendin die net zo blij wordt van een avondje McDonald’s als van een sterrenrestaurant; daar zou menig man voor tekenen!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet slaapt niet thuis na F1-overwinning Max Verstappen

Kelly Piquet dansend gespot met Max Verstappen

Onlangs deelde Kelly Piquet een opvallende en toch wel hartverwarmende video via Instagram. Op deze video was namelijk te zien hoe Kelly en Max aan het dansen waren, en voor het eerst ècht gelukkig met elkaar leken. De tortelduifjes dansden de avond voort en ze waren helemaal in de wolken. “I’ll dance my life away with you“. Kelly is dus duidelijk helemaal in de wolken samen met Max, ondanks de soms wat stroeve relatie tussen de twee. Of lijkt dit slechts zo, en loopt hun relatie als een geoliede machine? De twee zijn vaak niet bij elkaar, of overnachten vaak ergens anders, dus alles lijkt erop dat het niet zo vloeiend gaat. Maar als we dit soort video’s te zien krijgen, kan de relatie niet stuklopen tussen het Braziliaanse model en de wereldkampioen Formule 1.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet gebruikt tong tijdens wild feestje zonder Max Verstappen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!