Foto: Kelly Piquet heeft geheime liefde naast Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is dik aan tussen Kelly Piquet en Max Verstappen. Toch kijkt Kelly wel héél verlekkerd naar deze stiekeme andere liefde!

Na een stillere periode is Kelly Piquet weer zéér actief op Instagram, en dat juichen we toe! De brunette houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van haar leven als model, ondernemer en bekend persoon. Zo ook nu. De vriendin van onze Max Verstappen deelt een foto terwijl ze op een terras zit. In principe niet heel speciaal, totdat je het bijschrift leest: Kelly onthult haar wel héél speciale band met wat ze daar voorbij ziet komen! Als we deze blik moeten geloven, is Kelly helemaal in de wolken. Moet Max zich zorgen maken om dit verliefde kiekje van de brunette?

Kelly Piquet heeft nóg een liefde naast Max

Mannen opgelet: zoek een vrouw die precies zo naar je kijkt als Kelly doet op deze foto! Je zou zeggen dat deze foto goed nieuws is voor Max Verstappen. Helaas is de Red Bull-coureur in geen velden of wegen te bekennen op dit kiekje! Kelly kijkt namelijk naar een andere liefde, die op dat moment door een ober richting haar tafeltje gebracht werd. Max hoeft zich gelukkig niet écht zorgen te maken. Het gaat namelijk om een dampend bord frietjes! Op de tweede foto zien we de brunette teleurgesteld kijken, omdat de ober uiteindelijk niet naar háár tafel liep met haar lievelingskostje. Ze weet het zelf treffend te beschrijven: “When you see the fries approaching but then realise they are not for your table 🍟😐”. Max is stiekem best een geluksvogel dus. Een vriendin die net zo blij wordt van een avondje McDonald’s als van een sterrenrestaurant; daar zou menig man voor tekenen!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet slaapt niet thuis na F1-overwinning Max Verstappen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet dansend gespot met Max Verstappen

Onlangs deelde Kelly Piquet een opvallende en toch wel hartverwarmende video via Instagram. Op deze video was namelijk te zien hoe Kelly en Max aan het dansen waren, en voor het eerst ècht gelukkig met elkaar leken. De tortelduifjes dansden de avond voort en ze waren helemaal in de wolken. “I’ll dance my life away with you“. Kelly is dus duidelijk helemaal in de wolken samen met Max, ondanks de soms wat stroeve relatie tussen de twee. Of lijkt dit slechts zo, en loopt hun relatie als een geoliede machine? De twee zijn vaak niet bij elkaar, of overnachten vaak ergens anders, dus alles lijkt erop dat het niet zo vloeiend gaat. Maar als we dit soort video’s te zien krijgen, kan de relatie niet stuklopen tussen het Braziliaanse model en de wereldkampioen Formule 1.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet gebruikt tong tijdens wild feestje zonder Max Verstappen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!