Foto: Kelly Piquet slaapt niet thuis na F1-overwinning Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is inmiddels weer thuis na een veelbewogen weekend. Al lijkt vriendin Kelly Piquet niet mee naar huis te zijn gegaan.

Max Verstappen won dit weekend op het circuit van Barcelona. Een veelbewogen weekend dus, voor de F1-coureur. Nu hij eenmaal teruggekeerd is naar huis, begint één ding op te vallen: vriendin Kelly Piquet lijkt niet mee terug te zijn gegaan. Wat zou er spelen tussen de twee?

Kelly Piquet slaapt niet thuis na overwinning vriend

Kelly Piquet lijkt dus niet thuis te slapen nadat Max Verstappen de ronde van Barcelona won. Maar nu vraag je je zeker af, waar is de brunette dan? Via Instagram is te zien hoe de brunette als een prinses verblijft in een prachtig hotel in Saint-Tropez samen met haar dochtertje. Blijft het simpelweg bij een moeder-dochter weekendje, of is er meer aan de hand tussen Kelly en Max? In ieder geval maakt de brunette haar volgers lekker jaloers via Instagram. Ze deelt allerlei kiekjes van het hotel, het eten in het hotel en het uitzicht. Ze plaatst zelfs een foto van het eten op haar Instagram account, in plaats van in haar story. “Sunday love, had the best mommy-daughter weekend“. Duidelijk is dus dat Kelly genoten heeft, zelfs zonder haar vriend Max. Wat is er aan de hand tussen de twee?

Kelly Piquet deelt romantische foto met Max Verstappen

Ondanks dat we Max Verstappen en Kelly Piquet niet zo vaak samen zien verschijnen via sociale media, lijkt Kelly onlangs toch wel een hoop foto’s met haar vriend online gezet te hebben. Zou er toch niks aan de hand zijn tussen de twee? Of was het hier nog goed? In ieder geval lijken de tortelduifjes op deze foto’s erg gelukkig met elkaar. “Love always wins“, zet Kelly bij de foto. Het begint er wel aardig op te lijken dat er hier in ieder geval niks speelde tussen de twee. Ze lijken smoorverliefd op elkaar. De twee zijn hier op de babyshower van Victoria, de zus van Max. Die onlangs is bevallen van haar tweede kindje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Max Verstappen zwetend in Monaco

Onlangs deelde Max Verstappen een opvallende video via Instagram. Hierop was te zien hoe de wereldkampioen F1 aan het sporten was. Want ondanks dat formule 1 een autosport is, is het nog steeds ontzettend vermoeiend. Dus Max moet wel een beetje fit blijven, zodat hij eerste in het klassement kan eindigen. “Getting ready for Spain“. Dit was dus nog voor de ronde van Barcelona, die hij uiteindelijk heeft gewonnen. Zou de overwinning komen door deze oefeningen van Max? Zouden die hem fit gehouden hebben? Op de andere video is te zien hoe Max hardlopend door de straten van Monaco sprint. Want als Formule 1 coureur, heb je ook een dijk van een conditie nodig. Daarom is beweging cruciaal, en daar hou je je als wereldkampioen natuurlijk keurig aan. Max Verstappen deelt regelmatig sport video’s, en houdt zichzelf hiermee dan ook goed gemotiveerd. Want hij moet wel zorgen dat hij fit blijft!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!