Foto: Kelly Piquet gebruikt tong tijdens wild feestje zonder Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft een wel heel bijzonder gebruik voor haar tong. En dat terwijl vriendje Max Verstappen nergens te bekennen is. 

Max verstappen is nog aan het nagenieten van zijn overwinning, maar Kelly Piquet doet daar niet aan mee. Waarom weet niemand eigenlijk. Kelly en Max lijken geen ruzie te hebben, maar spenderen even wat tijd bij elkaar vandaan. Misschien is het gewoon een sport-ding. Dat Max de focus wilt houden voor zijn komende races door even wat tijd alleen door te brengen. Dat klinkt zo gek nog niet. Maar dat betekent wel dat Kelly manieren moet vinden om zichzelf te vermaken zonder vriendje Max Verstappen erbij. En die manieren heeft ze, alleen zijn ze nogal wild. Zo heeft Kelly een wel heel bijzondere manier van haar tong gebruiken.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet slaapt niet thuis na F1-overwinning Max Verstappen

Kelly maakt zich klaar voor wilde avond met spannende foto

Kelly Piquet heeft een hele spannende avond voor de boeg. Ze gaat voor het eerst sinds tijden weer stappen met vriendinnen. En dat belooft een wilde avond te worden. Dat viert Kelly dan ook door even van tevoren een selfie te nemen en daar haar tong flink bij uit te steken. Haar volgers kunnen er wel van genieten. Dat is ook niet zo gek, want de verleidelijke Kelly heeft nogal wat manieren om een mannenhoofd flink op hol te laten slaan. Een daarvan is dus allerlei leuke trucjes uit halen met haar tong.

Probeert Kelly Max jaloers te maken?

Waarom zou je voor al je wildvreemde volgers een foto zo verleidelijk als deze plaatsen? Waarschijnlijk om Max Verstappen even extra jaloers te maken. Misschien denkt hij de volgende keer dan wel twee keer na voordat hij vertrekt naar zijn volgende bestemming, zonder Kelly. Die vindt dat duidelijk minder geslaagd en doet er alles aan om de aandacht van haar bekende vriendje te trekken. En dat lukt best aardig, tenzij Max zijn telefoon al weggelegd heeft natuurlijk voor zijn zware trainingen.

Kelly Piquet heeft bijzondere jurk aangetrokken voor buitenfoto’s

Als de Max van huis is, danst de Kelly op tafel. Dat lijkt een beetje het geval te zijn. Want wanneer de twee geliefdes bij elkaar zijn dan spenderen ze voornamelijk tijd in restaurants en op hotelkamers, maar zodra Max er weer vandoor is, dan komt Kelly eindelijk naar buiten om een beetje plezier te hebben. Dan trekt ze haar mooiste jurkje aan om even een leuk uitstapje te kunnen ondernemen.

Prinsesje Kelly Piquet is de koningin van het gala

Als een waar prinsesje begeeft Kelly zich op een chique evenement. En tussen alle belangrijke en knappe mensen, is Kelly nog steeds het meest opvallende figuur. Het mag duidelijk zijn dat prinsesje Kelly de koningin is van dit belangrijke bal. En als een ware koningin draagt ze een elegante, maar zeer verleidelijke jurk die gelijk benadrukt hoe knap Kelly eigenlijk is. Kelly ziet er in haar jurk namelijk ontzettend mooi en elegant uit. Max slaat zich nu wel voor zijn kop dat hij niet mee is gegaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?