Foto: Katja Schuurman maakt er een knoeiboel van in zeer luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Katja Schuurman hebben ongetwijfeld een topzomer. Met topplaatjes als dit kan het haast niet anders! 

Katja Schuurman heeft ogenschijnlijk een drukke zomerperiode. En hoe kan het ook anders? Dat Katja een gewilde actrice is weten we allemaal en de beeldschone brunette doet het zeker ook niet verkeerd in diverse reclame’s. En ook op social media is Katja de laatste tijd hard aan het werk! Zo verwent ze haar volgers regelmatig met de pittigste plaatjes en haar fans zijn door het dolle. Maar met dit soort overheerlijke fotootjes snappen wij dat volkomen.

Katja Schuurman verwent volgers met onthullende shot in luchtig jurkje

Want dit geweldige plaatje van Katja Schuurman wil je echt niet missen! We weten natuurlijk allemaal al dat Katja een schoonheid voor te tijden is, maar dit prachtplaatje weet het toch weer extra te bevestigen. Al onthult Katja hierbij wel heel veel over haar eetgedrag. De beeldschone actrice staat natuurlijk wel vaker op beeld met gek gedrag, maar met je handen in de spaghetti? Daar zullen mensen toch ook eventjes twee keer van kijken. Al weet ze haar fans ook flink af te leiden met het pakje dat ze erbij aantrok. Met oogverblindende glimlach kijkt ze naar de camera terwijl ze licht vooroverbuigt. En die actie is toch echt een cadeautje. Katja heeft namelijk een diep uitgesneden jurkje aan en ja, dan blijft er weinig aan de verbeelding over!

Het heerlijke kiekje van Katja maakt iedereen wild

Al lijkt dat toch ook zeker de bedoeling van Katja. Aan zo’n glunderende lach kan je dat toch echt wel merken. De charmante schoonheid weet je echt aan alle kanten te verleiden. Logisch dan ook dat fans helemaal wild gaan, toch? Wij hebben er in ieder geval volkomen begrip voor. Het lukt ons ook amper om ons hart in toom te houden met dit heerlijke kiekje. Het onthullende jurkje doet namelijk echt wonderen voor Katja’s spectaculaire figuur en zeker met het barstende topje weet ze ons flink af te leiden! Katja weet de duizelingwekkende inkijk nog nét wat normaal te houden met een welgeplaatste hand. Toch kan je duidelijk zien wat Katja allemaal te bieden heeft. En nou, daar zien wij graag veel en veel meer van. Kom maar door met die kiekjes!

Katja Schuurman zoekt afleiding zedenzaak Thijs Römer met Igone de Jongh

En wellicht is het ook wel logisch dat Katja Schuurman haar agenda zo vol houdt. Wie heeft nou niet de zedenzaak van ex-man Thijs Römer voorbij zien komen? En ook zeker nou haar naam enkele keren voorbij is gekomen! Katja zal vast en zeker wat broodnodige afleiding opzoeken en zo blijkt, dat doet ze met de recentste ex van Thijs! Samen met Igone de Jongh en de kids van beide vrouwen zijn ze namelijk op pad. Logisch ook, want dit is een intensieve tijd voor de gezinnetjes. Als het goed is horen we binnenkort de uitspraak van de rechter over het hele gebeuren. En zeker als het je ex-man en (stief)vader is die in de banken staat snappen we dat je daar niet alleen maar op wil focussen. Gelukkig lijken de dames elkaar te kunnen steunen in deze pittige periode.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!