Foto: Juultje Tieleman toont haar favoriete speeltje op social media

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman wordt via Instagram belaagd door een zure fan. Wat deze fan volgens Juultje nodig heeft? Dit trillende speeltje! Zou ze er zelf ook eentje op ’t nachtkastje hebben liggen?

Juultje Tieleman deelt confronterende beelden via Instagram. De blondine was in Parijs, voor een groot feest. Hier ging de blondine onder anderen gekleed naartoe, en besloot ze om vele momenten van deze gelegenheid vast te leggen. Echter leek er één iemand het allemaal minder leuk te vinden, en dat was één van de volgers van Juultje. De blondine besluit het dan ook op haar eigen manier af te handelen. Daar hoort een zéér aanbeveling bij!

Juultje Tieleman zet zure volger voor paal

Juultje Tieleman deelde onlangs veel beelden via Instagram van het feest in Parijs. De blondine was hier maar met één doel, en dat was de beste outfit van de avond scoren. Het feest had namelijk een thema; The Titanic. Door middel van een kort, rood jurkje en mouwtjes duikt ze de dansvloer op. Het beloofde nog een wilde avond te worden.. Samen met haar blonde vriendin, Isadee Jansen, deelt ze nog een foto vanuit de dansvloer. Eenmaal terug in de hotelkamer, leek er één iemand te zijn die alles wat de blondine doet minder op prijs te stellen. Een volger genaamd Simone stuurt al een flinke tijd hatelijke berichten naar Juultje. “Trut“, “Echt bizar“, “Lekker vreemdgaan he“, “Stomme meid“. Juultje lijkt helaas deze berichten inmiddels wel gewend te zijn, dus veel lijkt het haar niet te doen. Wel heeft Juultje nog een boodschap voor deze zure Simone. In de volgende slide deelt Juultje namelijk een foto van een populair slaapkamerspeeltje. Hierbij heeft ze nog het een en ander aan te bevelen aan de zure tante, uit eigen ervaring; “Simone als ik je een tip mag geven, steek je tijd hierin“.

Lees ook: Juultje Tieleman poseert in weinig kleding voor dampende foto’s

Juultje Tieleman deelt doorschijnende outfit

Onlangs deelde Juultje Tieleman een uiterst opvallende video via Instagram. Het lijkt erop alsof de blondine even tijd voor zichzelf aan het zoeken was, want de rustgevende sfeer die er om deze video heen hangt, is immens aanwezig. Juultje staat aan het aanrecht in haar nachtelijke outfit. Althans, het lijkt alsof de blondine net wakker is, want de outift die Juultje aanheeft, is allesbehalve bedekt. Terwijl ze koffie en een ontbijtje aan het maken is presenteert ze stiekem zichzelf door middel van deze verleidelijke video. Door middel van een zwoele kijk naar buiten zien we ook de voorkant van dit kledingstuk. Een topje valt het niet te noemen, want het is nóg minder dan dat. Ook is het uiterst doorschijnend, waardoor Juultje snel besluit het shot uit te lopen. Haar volgers lijken in ieder geval wel een goede blik te hebben geworpen op deze outfit, in de rustgevende natuurvideo.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.